- הוסף לסימניות
מחר- חמישי ב 10 בבוקראם אפשר לכתוב באיזה ימים יש אזעקות ומתי
אני צריכה לדעת מה אני עושה בעבודה........ ולהתכונן מראש(כגון ללכת לשירותים באותה שעה...)
שלישי הבא- ערב יום הזיכרון- 8 בערב
רביעי הבא- יום הזיכרון 11 בבוקר
מחר- חמישי ב 10 בבוקראם אפשר לכתוב באיזה ימים יש אזעקות ומתי
אני צריכה לדעת מה אני עושה בעבודה........ ולהתכונן מראש(כגון ללכת לשירותים באותה שעה...)
ואני לא אשכח שהייתי בחור צעיר [25 שנה]אני נסעתי פעם לשופינג בעיר מרוחקת (ניצלתי את ימי "בין הזמנים")
עד שהגעתי היה בערך שש בערב, ואחרי שעה של קניות פתאום כולם סוגרים.
איזה מרגיז, לא אשכח את זה. עד שהשקעתי את כל הנסיעה.
הייתי גם עם ילד, ולא היה לנו אוכל, הסתובבנו זמן רב עד שמצאנו מאפייה שפתחה את הדלת האחורית ומכרה אוכל בהחבא...
חזרתם לשם בתשעה באב לצרוח עליהם?ואני לא אשכח שהייתי בחור צעיר [25 שנה]
הלכנו קבוצת בחורים מתלהבים לפארק הלאומי למנגל,
ולא חלמנו שיש בזה בעיה ורגישות,
ואנשים הסתכלו עלינו זועמים,
ודברנו ושאלנו את עצמנו למה כ"כ כועסים עלינו,
עד שעברה שם איזה גברת מכובדת והתחילה להרים עלינו צרחות איך אנחנו מבזים את היום הזה,
למזלנו האוכל כבר היה מוכן, אז ברחנו לאיזה פינה והתנדפנו משם במהירות....
יותר חשוב לי ביום הקדוש הזה לקונן על חורבן הבית,חזרתם לשם בתשעה באב לצרוח עליהם?
עד איזה שעה פתוח?שערי רווחה בירושלים פתוח רגיל
התקשרתי לשירות לקוחות
זה שהם לא מבינים את זה לא מתיר לי להקל בשום דבר בחייםלא עומדים כי מזדהים עם עצם העמידה.
עומדים כדי לא לעשות חילול השם. רק כלפי חוץ.
מה, אתם לא עומדים במהלך היום? אז עומדים 2 דקות. בזמן קריאת תהילים.
יש באי העמידה משהו שמזעזע את הציבור הכללי. הם לא מסוגלים להבין את זה. רואים זאת כזלזול נוראי בנרצחים.
גם אם זה לא באמת כך, אין מה להסביר להם. הם לא יבינו אותך לעולם וזה סתם מעורר עוד אנטגוניזם לציבור החרדי.
בסה"כ מונעים את הדבר הזה ומכבדים את המצב.
הרבה רבנים אומרים כן לעמוד ולכבד.
אין עניין להתריס נגד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים