כללי *** תזכורת לחברים החדשים ***

• הוסף לסימניות
אין להקפיץ אשכולות שעברו לעמודים הבאים.

• הוסף לסימניות
עדיף שיפתחו אשכול חדש-שפשוט יחזור על עצמו???

• הוסף לסימניות
באמת למה? אם הנושא עדיין נידון?
אני מבינה למה לא להקפיץ אשכול שלא הגיבו אליו כמה ימים (לא מסכימה, אבל מבינה), אבל למה מספר העמודים הוא קריטריון?

• הוסף לסימניות
לא מדברים לעניות דעתי על אשכולות של שבוע וכד'
אלא על חצי שנה או שנה....
לחדשים..תבדקו תאריכים..

• הוסף לסימניות
אולי ---
בגלל שהנייר עליו הדפיסו את העבודה כבר נמצא ב'אמניר' בגלגול הרביעי שלו?!...

לא....

לא יכול להיות....

הרי אני עוד לא חיוויתי דעה- אז אין סיכוי שהדפיסו את זה...

אז את השורה השלישית משמאל תמרכז, תוסיף צבע כהה יותר, ותשפר את הגוונים לפי מה שהאירה ההיא מעלי (לפני חנוכה)...

• הוסף לסימניות
רק את האשכול הנוכחי מותר ורצוי להקפיץ!

• הוסף לסימניות
אשכולות של מתנות, (אם בכלל הם עוד קיימים), בטח שאין טעם להקפיץ.
אשכול של חומר עיוני שקראו את כל מה שנכתב באשכול ועדיין לא מובן משהוא מסויים,
למה שלא יהיה ניתן להקפיץ?

בכלל, לפני שפותחים אשכול חדש, רצוי לבצע חיפוש קל....

• הוסף לסימניות
אני מסכימה עם שלמה, אם זה משהו ישן שנהיה שוב רלוונטי או באותו נושא ולא רוצים לפתוח אשכול חדש - לדעתי זה הגיוני.

אבל בדיוק בשבוע האחרון היו מלא אשכולות של חוו"ד על עבודות, מאוד ישנים, ובזה באמת אין תועלת, זה סתם דוחק הודעות חדשות למטה בלי סיבה.

• הוסף לסימניות
הבעיה העיקרית היא עם אשכולות של בקשות לחוות דעת.

אני רואה פתאום אשכול של המביט עם בקשה לחוו"ד לעבודה שהוא עשה.
אני נכנס לאשכול, קורא עשרות תגובות ומשהו מזמזם לי במוח שזה מוכר לי מאיפשהו...
בתגובה האחרונה אני קולט שהאשכול הזה מלפני שנה, והעבודה שהוא ביקש עליה חוו"ד כבר מזמן בפח והיום הוא כבר מתבייש בכלל עם כאלו עבודות, ומה שקורה שעשרות חברים בזבזו זמן (יקר!) על כלום, וזה מוציא להם את החשק וכו' וכו'

מאוד פשוט. לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;209736:
אני מסכימה עם שלמה, אם זה משהו ישן שנהיה שוב רלוונטי או באותו נושא ולא רוצים לפתוח אשכול חדש - לדעתי זה הגיוני.

אבל הדיוק בשבוע האחרון היו מלא אשכולות של חוו"ד על עבודות, מאוד ישנים, ובזה באמת אין תועלת, זה סתם דוחק הודעות חדשות למטה בלי סיבה.

וגם גורם לחלק מהחברים להגיב על עבודות שכבר מזמן אינן רלוונטיות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;209742:
הבעיה העיקרית היא עם אשכולות של בקשות לחוות דעת.

אני רואה פתאום אשכול של המביט עם בקשה לחוו"ד לעבודה שהוא עשה.
אני נכנס לאשכול, קורא עשרות תגובות ומשהו מזמזם לי במוח שזה מוכר לי מאיפשהו...
בתגובה האחרונה אני קולט שהאשכול הזה מלפני שנה, והעבודה שהוא ביקש עליה חוו"ד כבר מזמן בפח והיום הוא כבר מתבייש בכלל עם כאלו עבודות, ומה שקורה שעשרות חברים בזבזו זמן (יקר!) על כלום, וזה מוציא להם את החשק וכו' וכו'

מאוד פשוט. לא?

מסכימה 100%
וזה קורה כל הזמן.

• הוסף לסימניות
ונתנו: ושאר מנהלים יקרים!

אני לא מבין אתכם, כל פעם אנו החברים, או אתם המנהלים צריכים לפתוח אשכול חדש בשביל זה, או לכתוב תגובה באשכול הישן שהוקפץ, למה לסבך ולהסתבך ולכתוב מחדש "נא לא" "אין להקפיץ" וכו'...???
אם קבעתם שלא מקפיצים אשכולות ישנים,
(כמובן שיש הגיון, אך חבר חדש שנכנס לאתר כולו מתרגש ומתפעל מעולם שלא הכיר עד כה...)

למה אתם לא נועלים את האשכול הזה????

פשוט לנעול וחסל סדר "אין להקפיץ, ושאר הערות ואזהרות"

הצעה: קחו זמן בערך של חודש וחצי מכל פתיחת אשכול ונעלו אותו, אם יהיה צורך לחבר שפתח את הנושא להמשיך את אותו אשכול, תמיד אפשר לפתוח.

ונתנו: אין זה ח"ו כנגד אף אחד, אך כל הנושא הזה נראה "כטחינת מים" מזהירים שוב ושוב... ושוב מוקפץ ושוב מזהירים וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
אלי,

ניסית לחשוב כמה זמן זה יקח?
לבצע את ההצעה שלך?
תבדוק.
תופתע.

המנהלים עובדים כאן בהתנדבות, אז תשלים את החשבון.

• הוסף לסימניות
אולי לחילופין, כשמישהו מקפיץ אשכול לא רלוונטי - לדווח על הודעה רעה, ואז, למחוק את ההקפצות או לנעול את האשכול הספציפי.
(משהו כמו פשרה של נערי האוצר....)

• הוסף לסימניות
אולי פשוט להעריך את עבודת המנהלים ולקבל את המינימום בקשות ולהפסיק להעיר?

מין פשרה בין המנהלים למעירים.

• הוסף לסימניות
אביגדור, איך הגעת למסקנה הזו שיש מי ש"לא מעריך"? כדאי לך לחשוב חיובי יותר.:)
כולם מעריכים ואני בראשם, אך בכל זאת אני "מעיר" כי זה לטובתי ולטובת כולם.

פשוט יש דברים שמציקים וכדאי למצוא להם פתרון, במקום לחזור ולהזכיר.
למשל כמו שגרף כתב: שזה באמת עבודה רבה (לא חשבתי על זה כמו שאת חשבת, פשוט חשבתי כמו אברימי שכל אשכול ישן שהוקפץ ינעל מיידית, או לחילופין אם יש אפשרות דרך ניהול הפורום לדאוג שכל אשכול שעבר מס' ימים מסויים ממועד פתיחתו ננעל אוטומית, אני לא יודע אם יש פה פונקציה כזו, אך אני מקווה)

• הוסף לסימניות
אולי פשוט לנעוץ את זה למעלה באופן מודגש, ושכל חבר חדש יקרא את זה?

ברור שמעריכים את עבודת המנהלים!
אני בטוחה שאלי לא התכוון שתשבו ותנעלו ידנית את כל אשכולות הפורום...

• הוסף לסימניות
נראה לי שצריכים לשנות את הניסוח:

אין לתת חוות דעת לעבודות שכבר מזמן עבר זמנם.

אבל לפעמים יש אשכולות של טיפים, עזרה, וכאלה - שהם תמיד רלוונטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה