תזמון משימה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות משימה מסוימת (למשל להפעיל את וורד ושיכתוב משהו, או להפעיל דפדפן ושיפתח אתר מסוים) של רצף פעולות כלשהם, שתופעל אוטמטית בלחיצת מקש או ע"י קביעת זמן מסוים (בוורד יש פקודת מאקרו, בוינדוס עצמו יש גם כעי"ז).
מה שאני רוצה כרגע זה פתיחת אוטמטית של דפדפן ופתיחת אתר מסוים בצורה אטומטית בזמנים מסוימים שאני אקבע לו.
יש חיה כזו?
(במתזמן המשימות של וינדוס לא ראיתי אפשרות הנ"ל)
אשמח לכל עזרה

• הוסף לסימניות
תיצור סקריפט שמבצע מה שאתה רוצה
לדוגמא
start www.prog.co.il

ותתזמן אותו שירוץ באיזה שעה שנוח לך

• הוסף לסימניות
יש תוכנה JitBit Macro Recorder אני לא יודע בדיוק אם זה למה שאתה רוצה אבל ממה שאני הבנתי זה נראה שזה הוא
קישור לדרופבוקס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1400666:
תיצור סקריפט שמבצע מה שאתה רוצה
לדוגמא
start www.prog.co.il

ותתזמן אותו שירוץ באיזה שעה שנוח לך

אני לא מתכנת, אבל אם יסבירו לי אני יבין
איך יוצרים סקריפט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;1423066:
אני לא מתכנת, אבל אם יסבירו לי אני יבין
איך יוצרים סקריפט?

סקריפט זה לא למתכנתים ... סקריפט זה קובץ של טקסט שמכיל רצף של פקודות.
לדוגמא...
start www.prog.co.il זו פקודה שפותחת את אתר prog
נשמור את השורה בתוך קובץ טקסט ונשנה לו את הסיומת לbat
כדי שהמחשב ידע שמדובר בקובץ של פקודות ויריץ אותם כשהוא יתבקש.
קיבלנו סקריפט פשוט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה