דרוש מידע תזמורת חתונות- שתפו מידע מניסיונכם

• הוסף לסימניות
ממליצה על הקלידן יוחנן אורי אין כאלה דברים שמח ומרקיד ממש- עדכני מאוד!!
ועל הזמר נחמן גולדברג אני אישית יצא לי להיות ב-3 חתונות שלו ליטאי, ספרדי וחסידי ובכולם הוא הצליח לגעת ולהקפיץ הסתדר ממש יפהה
מחיר ממש סביר - 3,000 ומרגיש כאילו שילמו הרבה יותר...

• הוסף לסימניות
ממליצה על הקלידן יוחנן אורי אין כאלה דברים שמח ומרקיד ממש- עדכני מאוד!!
ועל הזמר נחמן גולדברג אני אישית יצא לי להיות ב-3 חתונות שלו ליטאי, ספרדי וחסידי ובכולם הוא הצליח לגעת ולהקפיץ הסתדר ממש יפהה
מחיר ממש סביר - 3,000 ומרגיש כאילו שילמו הרבה יותר...
נחמן אחלה זמר מוצלח נותן את נשמה יוחנן לדעתי כבר עובר את גבול עם המוזיקה החשמלית דם לזה צריך לדעת גבול בחתונה

• הוסף לסימניות
נחמן אחלה זמר מוצלח נותן את נשמה יוחנן לדעתי כבר עובר את גבול עם המוזיקה החשמלית דם לזה צריך לדעת גבול בחתונה
האמת יש משהו בזה אבל ליוחנן צריך לומר מה הסגנון לפני ואז הוא קצת מוריד כך היה באיזשהו אירוע
למרות שהיום בחתונות חסידיות זה נכנס יופי...
32.png
32.png

• הוסף לסימניות
האמת יש משהו בזה אבל ליוחנן צריך לומר מה הסגנון לפני ואז הוא קצת מוריד כך היה באיזשהו אירוע
למרות שהיום בחתונות חסידיות זה נכנס יופי...
32.png
32.png
נכון מאוד אבל גם שם יודעים את גבול מתי כן ומתי לא ואגב זה יותר בפתוחים ולכן אני ממליץ על מוטי רוזנפלד ההיתי אתו כמה חתנות ויודע לשלב הכול בצורה הכי טובה

• הוסף לסימניות
יהודה גלילי ותזמורתו אחלה תזמורת הולך עם הרבה זמרים כמו קובי גרינבוים אלי הרצליך מאיר גפני נמואל הרוש וגם עם חסידים מנדי וויס מוטי גולדמן ועוד ממש מומלץ
עם אותם זמרים הייתי ממליץ גם על תזמורתם של ישראל סוסנה, וכן התשמורת של בי לאופר

• הוסף לסימניות
איך חיים פולק?
ואיציק איזנשטט? קלידן

• הוסף לסימניות
אהרל'ה נחשוני- מעולה!
באירוע שהיה אצלנו היה עם שמחה פרידמן -היה מדהים בע''ה!

העיקר שיהיה במזל טוב!!

• הוסף לסימניות
אני מכירה בן דוד קוראים לו אהרי רוזנפלד זמר חדש יחסית, הוא זמר צעיר אבל שר מטורף, יותר בסגנון חסידי
המספר שלו אני יכולה לתת באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה