D
Deleted member 107321
אורח
- הוסף לסימניות
נראה לי שפייער זה תזמורת ולא מקהלה.יענקי לנדאו הולך רק ביחד עם מקהלת פייער מתחיל ב 10
נראה לי שפייער זה תזמורת ולא מקהלה.יענקי לנדאו הולך רק ביחד עם מקהלת פייער מתחיל ב 10
נכון זה רק תזמורת בלי מקלה אני אישית ממליץ על קלידן מוטי רוזנפלדנראה לי שפייער זה תזמורת ולא מקהלה.
נחמן אחלה זמר מוצלח נותן את נשמה יוחנן לדעתי כבר עובר את גבול עם המוזיקה החשמלית דם לזה צריך לדעת גבול בחתונהממליצה על הקלידן יוחנן אורי אין כאלה דברים שמח ומרקיד ממש- עדכני מאוד!!
ועל הזמר נחמן גולדברג אני אישית יצא לי להיות ב-3 חתונות שלו ליטאי, ספרדי וחסידי ובכולם הוא הצליח לגעת ולהקפיץ הסתדר ממש יפהה
מחיר ממש סביר - 3,000 ומרגיש כאילו שילמו הרבה יותר...
האמת יש משהו בזה אבל ליוחנן צריך לומר מה הסגנון לפני ואז הוא קצת מוריד כך היה באיזשהו אירוענחמן אחלה זמר מוצלח נותן את נשמה יוחנן לדעתי כבר עובר את גבול עם המוזיקה החשמלית דם לזה צריך לדעת גבול בחתונה
נכון מאוד אבל גם שם יודעים את גבול מתי כן ומתי לא ואגב זה יותר בפתוחים ולכן אני ממליץ על מוטי רוזנפלד ההיתי אתו כמה חתנות ויודע לשלב הכול בצורה הכי טובההאמת יש משהו בזה אבל ליוחנן צריך לומר מה הסגנון לפני ואז הוא קצת מוריד כך היה באיזשהו אירוע
למרות שהיום בחתונות חסידיות זה נכנס יופי...![]()
![]()
עם אותם זמרים הייתי ממליץ גם על תזמורתם של ישראל סוסנה, וכן התשמורת של בי לאופריהודה גלילי ותזמורתו אחלה תזמורת הולך עם הרבה זמרים כמו קובי גרינבוים אלי הרצליך מאיר גפני נמואל הרוש וגם עם חסידים מנדי וויס מוטי גולדמן ועוד ממש מומלץ
מנדי וייס שמוליק קליין אברימי לונגר יאולי דויודויטש יענקי הייל נחמן גולדברג אושי פרוש מוטי וייזלעם אותם זמרים הייתי ממליץ גם על תזמורתם של ישראל סוסנה, וכן התשמורת של בי לאופר
חיים פולק זמר צעיר ומטורף ואנרגטי הקלידן איציק איזנשטט הוא מנגן מאוד מוצלח רק זה נגינה מאוד לא נקיה ולא מסודרתאיך חיים פולק?
ואיציק איזנשטט? קלידן
האם יש לכם חתונה להביא לנו?שמוליק לוטרמן - ואברימי לונגר
שילוב מנצח!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים