תחבורה בירושלים

• הוסף לסימניות
בתוך השכונות אין כמעט (אם בכלל ) אוטובוסים . הכבישים מלאים בקרח, מקסימום נתיב אחד פתוח. רכבים מחליקים וגם אנשים.. כמות הקרח עדיין גדולה.
מישהי אמרה לי הבוקר שלקח לה שעתיים (!!) להגיע מרמות למעלות דפנה. מרחק נסיעה של עשר דקות על כביש יבש.

כדאי לחכות עוד יום לפני שיוצאים לכבישים....

• הוסף לסימניות
0722020200
אם ידוע לכם מספר התחנה יאמרו לכם בעוד כמה זמן יגיע האוטובוס.

• הוסף לסימניות
התחילה תחבורה, איטית, בקושי ובלי זמנים ברורים...

אבל זה מתחיל.....
לראות אוטובוס בשכונה, זה לצפות בחייזר ירוק שלא ביקר פה הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
עכשיו חזרתי מהתחנה, חיכיתי איזה חצי שעה ואין אוטובוס באופק!!!! המידע לפי מספר תחנה לא אמין כרגע, קיצר, נאלץ לחכות עוד יום...

• הוסף לסימניות
כרגע קו 67 נוסע, לא יודעת אם במסלול המושלם.

• הוסף לסימניות
נכון לעכשיו, אין תחבורה ציבורית בירושלים :cool:
למרות שבאתר אגד רשום שהתחבורה פועלת...

אתר שניתן לבדוק בו זמני הגעת אוטובוסים
http://www.efobus.com/

המידע שלי הוא מבעלי, מהכביש, לא רק מהאתר..

• הוסף לסימניות
התקשרתי היום למספר שנתנו פה בקיצור של אגד (צ'יק צ'ק) ושאלתי על קו מסוים, ענתה לי הטלפנית שהוא לא פעיל, לשאלתי למה באתר של אגד מופיע שהוא פעיל ענתה "זה לא קשור אלי תשאלי את המחלקה הטכנית של האתר" אז כדאי מאוד לוודא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1149675:
התקשרתי היום למספר שנתנו פה בקיצור של אגד (צ'יק צ'ק) ושאלתי על קו מסוים, ענתה לי הטלפנית שהוא לא פעיל, לשאלתי למה באתר של אגד מופיע שהוא פעיל ענתה "זה לא קשור אלי תשאלי את המחלקה הטכנית של האתר" אז כדאי מאוד לוודא.

יפה שהצלחת לדבר עם מישהו. אני בשום אופן לא הצלחתי להגיע ולו להודעה מוקלטת של אגד. הקו פשוט תפוס כל הזמן... :mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה