תחבורה ממירון לחצור במוצ"ש -יש?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים-אם יש- על תחבורה בקו מירון חצור במוצ"ש.
קו-חברה-מקום איסוף-שעה-מסלול
תודה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל לינק לאתר הראשי, (לא ספציפי של חצור)

• הוסף לסימניות
תודה
הלינק נפתח לי אבל כשאני מכניס ניתונים הוא לא מחפש

• הוסף לסימניות
מוזר...
היה לי פעם כזה באג באתר של אגד...
תנסה עם לפי מספר קו כן הולך?!

• הוסף לסימניות
מירון - חצור
תבררו ב"כל קו - 8787*" על קו 984 ו-985 שמתחילים את פעילותם במירון, דרך צפת וחצור - לכיוון ב"ב / אשדוד.

• הוסף לסימניות
לנתיב אקספרס יש את קוים 985 שהוא בסביבות 9:45 ונוסע דרך צפת יותר מאוחר יש את 988, 987 שמגיעים מבי"ש וקרית גת ועוברים ג"כ דרך צפת.
לכל האוטובוסים יש תחנה בצומת מירון לכיוון צפת.
נסיעה טובה!

• הוסף לסימניות
יש דרך צפת או צ. חנניה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 47.6 · צפיות: 21
  • לכידה1.PNG
    KB 43.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1292740:
לי יש נתיב וזה פתוח

בנתיב יש כמה מסלולים.
לי יש מסלול בו הכל חסום ופותחים לי רק כמה אתרים בודדים בעלי זיקה וצורך חשוב למקצוע שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה