תחבורה מעכו למירון בל"ג בעומר

• הוסף לסימניות
אני ממש תקוע ואשמח אם מישהו יעזור לי.
כל מוצ"ש יש תחבורה ציבורית מעכו למירון קו 501 של אגד, ו361 של נתיב אקספרס.
הבעיה היא שאף אחד בחברות הנ"ל לא יודע להגיד לי אם גם במוצ"ש הבא של ל"ג בעומר הקוים האלו פעילים.
יש למישהו מידע בנושא הזה ? או רעיון היכן אפשר להשיג מידע על זה ? יש איזה גוף שמרכז את הטיפול בכל מירון שידע להגיד לי (אוי איזה נאיבי).
ממש דחוף לי. תודה

• הוסף לסימניות
ב- *8787 ידעו לאמר? זה מודיעין תחבורה ציבורי

• הוסף לסימניות
לפי מה שזכור לי הקוים של צפת ובכללם 361 פועלים כסדרם.
אבל כל שנה זה משתנה, אולי עושים מסלול עוקף מירון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1261151:
ב- *8787 ידעו לאמר? זה מודיעין תחבורה ציבורי
בכל המודיעינים גם 8787, וגם של אגד ונתיב אקספרס לא יודעים רק עד יום שישי, ובנתיב אקספרס אמרו לי שבגלל ל"ג בעומד עדיף שאתקשר רק ביום חמישי.
איזו התנהלות מסודרת ומאורגנת, לתפארת מדינת ישראל.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שלשתי החברות הללו: אגד ונתיב אקספרס הם היחידים שיש להם אישור להגיע עד מירון כל שאר האוטובוסים יגיעו עד לחניון ושם יעברו האנשים לשאטלים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1261228:
אני שמעתי שלשתי החברות הללו: אגד ונתיב אקספרס הם היחידים שיש להם אישור להגיע עד מירון כל שאר האוטובוסים יגיעו עד לחניון ושם יעברו האנשים לשאטלים....
השאלה העיקרית היא בגלל שהקוים האלו הם קוים שמטיילים בכל הצפון, ויתכן שבגלל ל"ג בעומר הם יעדיפו פשוט לעקוף את מירון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה