מצב
הנושא נעול.
מה יעזור מכרז?????
למה סופרבוס היה יותר טוב ?
הבעיה היא פה בעיר ספציף
במודיעין זה לא היה קורה.
תלוי מי קהל היעד ומה הוא עושה שדברים כאלה חוזרים שוב ושוב .

מכרז לפעמים משפר - אם נפלת בידי חברת תחבורה טובה יותר כמו אקסטרה בצפון ירושלים, ולפעמים מדרדר, אם נפלת בידי חברת תחבורה גרועה יותר כמו מטרופולין באלעד.
ולפעמים פשוט נתקעים אם אותה חברה שוב.
כמו כן במכרז בדרך כלל גם יש תקצוב לתגבור שירות.
אבל צודקים, באמת אני לא בטוח שמכרז יפתור את הבעיה של העיר.

מה יעזור מכרז?????
למה סופרבוס היה יותר טוב ?
הבעיה היא פה בעיר ספציף
במודיעין זה לא היה קורה.
תלוי מי קהל היעד ומה הוא עושה שדברים כאלה חוזרים שוב ושוב .
כן סופרבוס היה נורא ואיום למי שזוכר... אבל בשנה שנתיים הראשונות של קווים עדיין הם היו בסדר... לפחות אפשר לקוות שיהיה שנה שנתיים נחמדות עד שנסבול שוב...

מכרז לפעמים משפר - אם נפלת בידי חברת תחבורה טובה יותר כמו אקסטרה בצפון ירושלים, ולפעמים מדרדר, אם נפלת בידי חברת תחבורה גרועה יותר כמו מטרופולין באלעד.
מכרז יכול לשפר במידה ובמכרז יכניסו תנאים חדשים ומישהו פשוט יבדוק שמקיימים אותם! ויאכוף את זה.

מנסיעותי הרבות! באקסטרה, הרושם שלי שזה לא דוג׳ טובה בכלל! אין הטבה, מעבר לתיגבור הנסיעות שהוכנסו במכרז,
לטעמי דילוגי הנסיעות רבים יותר מתקופת הסולו של אגד {לפחות בחלק מהקווים..},
ואין מה לדבר על טיב המכונות..
פשוט בירושלים נוצר מצב שאין סולו לאף חברה, כך שלא מורגש מספיק דילוגי הנסיעות הרבים..

ובאלעד עיקר תלונות הנוסעים היו על כך שלא הוכנסו שום שיפורים במכרז!
והשיפור של קניית אוטובוסים ושידרוג תדירות לא קרה ואין ע״ז אכיפה.

מכרז יכול לשפר במידה ובמכרז יכניסו תנאים חדשים ומישהו פשוט יבדוק שמקיימים אותם! ויאכוף את זה.

מנסיעותי הרבות! באקסטרה, הרושם שלי שזה לא דוג׳ טובה בכלל! אין הטבה, מעבר לתיגבור הנסיעות שהוכנסו במכרז,
לטעמי דילוגי הנסיעות רבים יותר מתקופת הסולו של אגד {לפחות בחלק מהקווים..},
ואין מה לדבר על טיב המכונות..
פשוט בירושלים נוצר מצב שאין סולו לאף חברה, כך שלא מורגש מספיק דילוגי הנסיעות הרבים..

ובאלעד עיקר תלונות הנוסעים היו על כך שלא הוכנסו שום שיפורים במכרז!
והשיפור של קניית אוטובוסים ושידרוג תדירות לא קרה ואין ע״ז אכיפה.
אני לא מתייחס להרגשת הנוסעים, ועל תלונות האם הוכנס תגבור או לא, או על יחס של נהגים (שזה מזעזע).
אלא לביצוע בפועל של הנסיעות וכמות האיחורים.
ביצוע אמיתי, לא לפי מה שאנשים מתלוננים או לא.
ואקסטרה, לקחו את המקום הראשון, ומטרופולין את המקום האחרון. זה הנתונים.

גם הנתונים שכתבת על שאר החברות בירושלים לא נכונים, כל שלושת החברות בביצועים מהגבוהים שיש.

לגבי האוטובוסים - אכן הרכבים של הייגר מעצבנים.

אני לא מתייחס להרגשת הנוסעים, ועל תלונות האם הוכנס תגבור או לא, או על יחס של נהגים (שזה מזעזע).
אלא לביצוע בפועל של הנסיעות וכמות האיחורים.
ביצוע אמיתי, לא לפי מה שאנשים מתלוננים או לא.
ואקסטרה, לקחו את המקום הראשון, ומטרופולין את המקום האחרון. זה הנתונים.

גם הנתונים שכתבת על שאר החברות בירושלים לא נכונים, כל שלושת החברות בביצועים מהגבוהים שיש.

לגבי האוטובוסים - אכן הרכבים של הייגר מעצבנים.
קצת סוטה מנושא האשכול ובכ״ז..

למיטב הבנתי עדיין אין כרגע נתונים מלאים על אקסטרה אחרי כל המכרז,
אלא רק על הזמן שהיה להם מספר מועט יותר של קווים.

בנוסף בקו ספציפית שאני נסעתי, הייתה הרעה משמעותית, {לא יצאו..}
שאחרי מספר תלונות מתחילה להסתדר..
לא חשבתי שמישהו עשה לי דווקא,
אבל אם אתה אומר..

קצת סוטה מנושא האשכול ובכ״ז..

למיטב הבנתי עדיין אין כרגע נתונים מלאים על אקסטרה אחרי כל המכרז,
אלא רק על הזמן שהיה להם מספר מועט יותר של קווים.

בנוסף בקו ספציפית שאני נסעתי, הייתה הרעה משמעותית, {לא יצאו..}
שאחרי מספר תלונות מתחילה להסתדר..
לא חשבתי שמישהו עשה לי דווקא,
אבל אם אתה אומר..
למה, הנתונים הם על החצי הראשון של 2024, כשהם כבר כמעט הפעילו את כל הקווים.
ויש גם נתון נפרד על האשכול שלהם בנתניה, ושם הציון גבוה עוד יותר.
בקיצור חברה טובה.
מנגד מטרופולין הציון הגרוע ביותר, בכל האשכולות שלהם.

לגבי מה שאתה יודע על קו מסוים שלא יוצא, אני גר בבית שמש וכמובן לא יכול להתווכח איתך. אם זה המציאות שאתה רואה, אתה כמובן צודק.

דבר ראשון: מצטערים לבאס, אבל גם כשיסיימו להרחיב את כביש הגישה למודיעין עילית, הפקקים לא באמת יסתיימו - צפו:

תלוי בממונה על תיק התחבורה בעיר.
דבר שפה לא קיים...
זה באמת דבר מטורף שאין פה בן אדם כזה!!!
בבית שמש פרנקל עושה עבודה נהדרת כנל בבני ברק,
כשיש מישהו שאחראי יש לו רצון להראות שהוא עובד ובק,ס ......

מבדיקה באתר העיריה אפילו אין מחלקה כזו .....
מה שיש בכל העיריות בארץ!!!!

כנל בבני ברק
צר לי לומר אבל בבני ברק אין מי שמטפל בבעיות של אי ביצוע, עומס נוסעים, איחורים ודילוגי תחנות
כאשר פניתי לאחראים על הנושא בעירייה הם טענו שזה בסמכות החברה המפעילה בלבד ולא בסמכותם

למה, הנתונים הם על החצי הראשון של 2024, כשהם כבר כמעט הפעילו את כל הקווים.
ויש גם נתון נפרד על האשכול שלהם בנתניה, ושם הציון גבוה עוד יותר.
בקיצור חברה טובה.
מכיון ובשטח התחושות הם שונות,
כן הייתי מחכה לתוצאות האמת..{קרי - עוד חצי שנה מהיום - עכשיו נוספו מספר קווים, ובקיץ היה תוספת משמעותית..}
לפני הכרזה על טיב החברה..
אני בכ״א בגעגוע לאגד..

רק היום נפתח ע״ז אשכול והיו כבר כמה לפניו, הנה טעימה:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה