מצב
הנושא נעול.
אפרופו האשכול, ולמתמצים. מהי הנקודה היחידה בעיר [נראה לי...] שבה עוברים כל הקוים העירוניים?
נראה לי שהכיכר של הכניסה לקרית ספר - ליד הטרמפיאדה של חפץ חיים. 6 ו4 עוברים שם כשהם יוצאים מברכפלד, 5 עובר שם כשהוא נוסע לנאות הפסגה, 1 ו3 עוברים שם בדרך למרכז מסחרי.

נראה לי שהכיכר של הכניסה לקרית ספר - ליד הטרמפיאדה של חפץ חיים. 6 ו4 עוברים שם כשהם יוצאים מברכפלד, 5 עובר שם כשהוא נוסע לנאות הפסגה, 1 ו3 עוברים שם בדרך למרכז מסחרי.
מה עם 2, הוא לא בנאדם? אז מה אם הוא מדלג חצי מהנסיעות?!...

למה הכיכר הזאת כמעט הכי שבורה בעיר (חוץ מהכיכר שבתוך ח"ח שמשום סכנת נפשות כדאי להמנע מלעבור שם...)

אני מדייק את עצמי -
בעבר המשרד היה כותב במפורש שהוא לא מטפל בפניות צד ג'.
כמדומני שהיום הוא לא כותב את זה, אבל יתכן ובפועל הוא לא קונס את החברה.
אבל עדיין מהסיבות באחרות שכתבתי, חשוב להמשיך ולהתלונן על כל מה שנראה לכם מוצדק.
אני כשרואה עוולה אני מתלוננן כנפגע רק כדי שיטפלו בנהג הסורר.

סגן השר מקלב שוחח הערב עם מנכ"ל חברת קווים והנחה לתחקר את האירוע בו נהג אוטובס של קווים צעק על אשה חרדית ומנע ממנה לעלות על אוטובוס קווים בגלל שהתינוק שלה בכה, המנכ"ל מצידו הבטיח לעשות הכל כדי לברר ולטפל במלוא החומרה.

מנחם קולדצקי

אם הוא מדבר עם המנכ"ל, שאולי יואיל לשוחח עימו על עוד כמה דברי \ם בעייתיים בצורה רוחבית ולא רק על מקרה ספיציפי נורא ככל שיהיה?!

כדי לא להתערבב פתחו שרשור מיוחד להודעות.

כי אם היית גר פה לא היית כותב "היה שיפור מאוד משמעותי"
השיפור שהיה זה הטופס בנדרים פלוס, וקו 7 שעשה כמה נסיעות פיילוט
אדרבא אם אתה חושב שכן היה תפרט,
וגם, למה רק בעיר הזאת יש כזה הרבה תלונות? מקובלנו שאין עשן בלי אש.

כי אם היית גר פה לא היית כותב "היה שיפור מאוד משמעותי"
השיפור שהיה זה הטופס בנדרים פלוס, וקו 7 שעשה כמה נסיעות פיילוט
אדרבא אם אתה חושב שכן היה תפרט,
וגם, למה רק בעיר הזאת יש כזה הרבה תלונות? מקובלנו שאין עשן בלי אש.
לא ממש ברור לי המגורים במודיעין עילית גורמים לדעת את המצב מול מקומות אחרים

אני כותב שהיה שיפור בגלל שזה ניכר בדו"ח הבקרה האלקטרונית
וגם בגלל שאני מחזיק טופס תלונות בנדרים וכמות התלונות במודיעין עילית ירדה משמעותית.
וגם בגלל שאני בקשר עם אנשים במודיעין עילית

בדו"ח אכן יש שיפור של חברת קווים. אחרי שהיא היתה ממש בתחתית הרשימה, היא עלתה מעט. אבל למרות השיפור כנראה שעדיין המצב גרוע.
ובכל מקרה, העובדה שיש שיפור, לא צריכה לגרום להוריד רגל מהגז. אדרבה, להמשיך להיות פעילים ולשלוח תלונות ולהגיש תביעות על המקרים שבהם כן היו הפרות.
שיהיה ברור - חברות תח"צ משתפרות לא כדי שלנוסעים יהיה יותר טוב, ולא בגלל שבאמת אכפת להם מהשירות. הן משתפרות אך ורק כדי שלהם יהיה יותר טוב, אלא שזה בסוף מה שיגרום שגם לנוסעים יהיה טוב.
ככל שהנוסעים יהיו יותר פעילים, זה המינימום שיש בידנו לעשות.

שימו לב: במידה ויש לכם תלונה על התנהלות התחבורה במודיעין עיילית , לפנות למשרד התחבורה באמצעות טופס מקוון ובנוסף לכך יש לפנות לעיריית מ"ע ולהשאיר שם פנייה .
תושבים רבים מתלוננים רק ב2060 ולא משאירים פניות רשמיות . ואחר כך מתפלים למה לא מתקדם משהו בעיר הזאת .
לא לוותר להשאיר פנייה ובכך בעז"ה יתקדם משהו

לא ממש ברור לי המגורים במודיעין עילית גורמים לדעת את המצב מול מקומות אחרים

וגם בגלל שאני מחזיק טופס תלונות בנדרים וכמות התלונות במודיעין עילית ירדה משמעותית.
וגם בגלל שאני בקשר עם אנשים במודיעין עילית
עברו מהטופס שלך לטופס של לשכת הרב או שהתייאשו מלהתלונן
אגב, כיום כבר יש טופס של משרד התחבורה וב"ה אי"צ במתווכים
והטופס של לשכת הרב עובר לחברת קווים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה