מצב
הנושא נעול.
העומסים בכביש 446 נגרמים גם על ידי הנוסעים מבנימין הדמוקרטית בה התקיימו בחירות לתפארת, הפקקים בשילת הם בגלל התנגדות מודיעין הדמוקרטית שמתנגדת להקמת המחלף, וכביש 4431 נבלם על ידי תושבי חבל מודיעין הדמוקרטים שמעדיפים להתקע בפקק של 446 ובלבד שגם הלא הדמוקרטים יסבלו.

שימו לב: במידה ויש לכם תלונה על התנהלות התחבורה במודיעין עיילית , לפנות למשרד התחבורה באמצעות טופס מקוון ובנוסף לכך יש לפנות לעיריית מ"ע ולהשאיר שם פנייה .
תושבים רבים מתלוננים רק ב2060 ולא משאירים פניות רשמיות . ואחר כך מתפלים למה לא מתקדם משהו בעיר הזאת .
לא לוותר להשאיר פנייה ובכך בעז"ה יתקדם משהו
חחחחחחחחחחחח חושב שזה יעזור🤣🤣🤣

העומסים בכביש 446 נגרמים גם על ידי הנוסעים מבנימין הדמוקרטית בה התקיימו בחירות לתפארת, הפקקים בשילת הם בגלל התנגדות מודיעין הדמוקרטית שמתנגדת להקמת המחלף, וכביש 4431 נבלם על ידי תושבי חבל מודיעין הדמוקרטים שמעדיפים להתקע בפקק של 446 ובלבד שגם הלא הדמוקרטים יסבלו.
מרגיש לי שאתה חיב גילוי נאות למשתמשי פרוג

מרגיש לי שאתה חיב גילוי נאות למשתמשי פרוג
גילוי נאות: בפרוג יש ניקים שנוסעים באופן קבע למו"ע ויש להם דעה שונה
בעיקר בקרב אלו שניסו להזיז עניינים ופנו לגורמים שונים במקום לפרוק קיטור בפורומים

בדיוק זה לא עוזר כשנוסעים מזלזלים כמו התגובה שלכם .
מכירה את ההתנהלות טוב מאוד (מהיכרות אישית עם גורמים בחברה) והתלונות לכל מה שצוין למעלה יעזור מאוד לקבלת שירות טוב

חושב שזה יעזור🤣🤣🤣
הדבר היחיד שעזר עד עכשיו
מהניסיון שלי תלונות למשרד התחבורה עזרו יפה מאוד (על קווים מסוימים שאיחרו קבוע)
לאחרונה התחלתי לשלוח גם לטופס של לשכת הרב ונראה שמתייחסים מצוין

קודם כל הנה יש כאן עדויות של כאלה שהתלונות עזרו כשהיה מדובר במשהו ספציפי.
מעבר לזה, אכן תלונות לא יעזרו במיידית. אבל אם תהיה מאסה של תלונות יש סיכוי שיקרה משהו.
לא לעשות כלום זה הכי גרוע, וזה מה שהחברות רוצות - שלא יהיו תלונות.
ומכיון שהגשת תלונה היא דבר קל ופשוט, זה שווה את המאמץ, ולו בשביל הסיכוי שיום אחד מישהו ידפוק על השולחן.
ולכן את כל אותם "חחחחחחחחחחחחחחחחח" אפשר לנסח לתלונה מסודרת ולשלוח בקלות רבה כמעט כמו שיטוט בפרוג ;)

קודם כל הנה יש כאן עדויות של כאלה שהתלונות עזרו כשהיה מדובר במשהו ספציפי.
מעבר לזה, אכן תלונות לא יעזרו במיידית. אבל אם תהיה מאסה של תלונות יש סיכוי שיקרה משהו.
לא לעשות כלום זה הכי גרוע, וזה מה שהחברות רוצות - שלא יהיו תלונות.
ומכיון שהגשת תלונה היא דבר קל ופשוט, זה שווה את המאמץ, ולו בשביל הסיכוי שיום אחד מישהו ידפוק על השולחן.
ולכן את כל אותם "חחחחחחחחחחחחחחחחח" אפשר לנסח לתלונה מסודרת ולשלוח בקלות רבה כמעט כמו שיטוט בפרוג ;)
שמעתי לאחרונה על קו בעיר חרדית - אנשי משרד התחבורה עלו לאוטובוס וחילקו לנוסעים שאלון על הנסיעה בקו, בעקבות דיווחים רבים שהתקבלו על הקו הזה

נערך לאחרונה ב:
שמעתי לאחרונה על קו בעיר חרדית - אנשי משרד התחבורה עלו לאוטובוס וחילקו לנוסעים שאלון על חוויית הנסיעה בקו, בעקבות דיווחים רבים שהתקבלו על הקו הזה
זה קרה לי גם
בקו 304 לכיון מ"ע

השאלונים היו על חווית הנסיעה/עמידה בלו"ז? בעקבות תלונות?
או שאלות כלליות - לאיפה אתה נוסע? באיזה תדירות?
מה שקיבלתי בקו 5 היה גם וגם, די מקיף, נראה שמיועד לשיפור שירות אבל היו גם שאלות של באיזו תדירות נוסעי - אולי כדי להבין את רמת הידע של העונה לגבי הקו. באיזו תדירות נוסעים, מה המצב - האם יוצאים בזמן, האם יש הערות, עומסים... לא זוכרת מה בדיוק, אבל שאלון יפה ומפורט.

וואי, חבל שלא הייתי שם, יש לי הרבה מה לומר עליו...
אבל קרה לי גם בק"ס, קו 5
דווקא זה היה בתקופה שנסעתי בקו בתדירות יום יומית בבוקר ובצהרים ולא היו לי כמעט תלונות :)
השאלונים היו על חווית הנסיעה/עמידה בלו"ז? בעקבות תלונות?
או שאלות כלליות - לאיפה אתה נוסע? באיזה תדירות?
היה על הכל, תדירות,איחורים, נוחות הנסיעה, מושבים פנויים, הרגשה של בטיחות בדרך (שזה לרוב לא קורה בחברה הנ"ל) מחיר הנסיעה וכמובן שאלות אישיות מה התדירות של השימוש בקו ולאיזו מטרה וכו

דווקא זה היה בתקופה שנסעתי בקו בתדירות יום יומית בבוקר ובצהרים ולא היו לי כמעט תלונות :)
האמת שאני תוהה אם היה שיפור, לפני כמה חודשים נסעתי קבוע וכל יום הייתה בעיה אחרת, אח"כ הפסקתי לחל"ד ועכשיו שוב נוסעת כל יום. חוץ מראשון שהאוטובוס לא יצא, בינתיים כבר כמעט חודש חלק

האמת שאני תוהה אם היה שיפור, לפני כמה חודשים נסעתי קבוע וכל יום הייתה בעיה אחרת, אח"כ הפסקתי לחל"ד ועכשיו שוב נוסעת כל יום. חוץ מראשון שהאוטובוס לא יצא, בינתיים כבר כמעט חודש חלק
אולי בזכות השאלון שמילאתי חחח
לא נסעתי בו כבר יותר מחצי שנה....

הנה ההוכחה שכל תלונה עוזרת, גם אם לא רואים את האפקט והשיפור במיידי, לטווח ארוך זה יעיל

קצת בשורות טובות בחברת קווים

מזל טוב! נהג אוטובוס השמחה ממודיעין עילית ר' יעקב הלפרין (תיעודים ממנו עלו בפרגוד) התארס בערב שבת עם אלמנת האברך הצעיר הרב אליהו מילצקי ז"ל [הפרגוד]
החתונה בט"ו בשבט
ויש הזמנה באוטובוס לכל הנוסעים
כמדומני באולם בריליאנט

כשאתם כותבים טופל - מה היה הטיפול?
זאת אומרת ככל ולא מדובר על השבת אבידה או תלונה על נהג שקילל, אלא תלונה אמיתית על עומס שינוי מסלול והוספת קווים אי עמידה בלו"ז וכדו'-
האם גם במקרה זה התלונה טופלה? או שרק נשלח תשובה בפחות מיממה שהעניין בטיפול.
שואל באמת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה