רכבת לכרמיאל ומשם לצפתאני צריך לנסוע ביום חמישי ממודיעין עילית לצפת הבנתי שביטלו את כל האוטובוסים מב"ב לצפת
איך אני נוסע??
הצילו שילמתי על דירה בצפת הזמנתי כרטיסים מצפת למירון ביום שישי לכל המשפחה.
פתאום מתברר לי שאין בכלל איך להגיע לצפת
קשה לי להאמין שלא תהיה תחבורה לחצור, אין שום קשר!גם לחצור אני חושש שאין תח"צ.
אשמח מאוד למידע על חצור זה חשוב לי מאד!
מבית שמש לצפת בימי חמישי תמיד היו כמה נסיעות ועכשיו מופיע רק בשעה 15על מה התלונות? במשרד התחבורה הכל מופיע כרגיל!
עשיתי חיפוש מירושלים. זה העלה לי כמה וכמה נסיעות.מבית שמש לצפת בימי חמישי תמיד היו כמה נסיעות ועכשיו מופיע רק בשעה 15
הרכבת מבית שמש לכרמיאל לא יגיע לכרמיאל רק עד אחיהוד
אין תלונות זה מציאותי שהורידו נסיעות בכל הארץ
הבו פתרונות
זה מהאתר הרשמי שלהם. מה שכן מבית שמש הוא מביא באמת רק קו אחד בצהריים.הלוואי וזה נכון
אולי זה התחבורה למירון
זה לצפת!אולי זה התחבורה למירון
מכיון ונראה ובלא״ה תכננתם לנסוע במספר קווים להלן אפשרות נסיעה נוספתאני צריך לנסוע ביום חמישי ממודיעין עילית לצפת הבנתי שביטלו את כל האוטובוסים מב"ב לצפת
איך אני נוסע??
הצילו שילמתי על דירה בצפת הזמנתי כרטיסים מצפת למירון ביום שישי לכל המשפחה.
פתאום מתברר לי שאין בכלל איך להגיע לצפת
מי מרים את הכפפה ומארגן אוטובוסים??משהו עשה בירור רציני על תחבורה מבית שמש לצפת ביום חמישי
מתברר שהייתה ביום שישי ישיבה ומשרד התחבורה רצו לבטל את התחבורה לצפון כדי לשלוט על בתחבורה בצפון הצליחו להסדיר שיהיה בצהריים מבית שמש לצפת כמה אוטובוסים ובשום אופן לא יהיה תגבור
המלצה שלי לפי הכיוון יהיה כאוס בכל הארץ תלכו על אוטובוסים פרטיים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים