תח"צ תחבורה ציבורית רמה ד-4

המסלול כן עובר בחלקיה בר טוביה. ואפשר גם בתלמוד בבלי במקום האמוראים, קו 23 כבר נוסע באמוראים אין צורך בכפילות. התכנית שלי היא רק רעיונית כמובן שאפשר לשפר, אבל בגדול זה מענה הרבה יותר רחב ולא חוזר על עצמו.

המסלול כן עובר בחלקיה בר טוביה. ואפשר גם בתלמוד בבלי במקום האמוראים, קו 23 כבר נוסע באמוראים אין צורך בכפילות. התכנית שלי היא רק רעיונית כמובן שאפשר לשפר, אבל בגדול זה מענה הרבה יותר רחב ולא חוזר על עצמו.
האוטובוס לא חוזר על עצמו זה פשוט קו סיבובי ששני הכיוונים נמצאים באותו מסלול
ענין טכני כי אין תחנת מוצא באזור השדרה
תחלק אותו לשניים זה יהיה בדיוק כמו המפה שלך

מה שאתה מציע שסע דרך אליהו ישעיהו - קו 21 מגיע לשם אחרי 5 תחנות. מה הענין.

באתר אוטובוס קרוב
כתוב שהנסיעה הראשונה
ביום חמישי בלילה בשעה 00:02
באג ידוע
בגלל שהקו מתחיל לפעול בשישי
ויש לקו נסיעה כל יום בשעה 00:00 בלילה (אגב הנסיעה היא ב 12 בדיוק בתחנה הראשונה, באיזה תחנה בדקת?) וזה משתייך ליום הבא. אם זה היה 23:59 זה היה משתייך ליום הקודם
אז אוטו' ברגע שהכניסו למערכת היא כותבת שיש נסיעה ביום חמישי בלילה
תכלס אל תחכה בתחנה...

התכנית שלי היא רק רעיונית כמובן שאפשר לשפר, אבל בגדול זה מענה הרבה יותר רחב ולא חוזר על עצמו.
הבדל לדוג' בין התכנית שלך לקו הקיים, הוא שבתכנית שלך מי שגר בכניסה לד'3 וחוזר מרמה א' צריך להסתובב בכל ד'1 ד'4 והצד השני של ד'3 עד שהוא מגיע הביתה. בקו 26 יש נסיעה ישירה מהכניסה לד'3 לרמה א' וחזור (דבר שביקשו אותו הרבה).
כמובן ויש עוד צרכים, רק מסביר את ההיגיון בקו הזה.

הבדל לדוג' בין התכנית שלך לקו הקיים, הוא שבתכנית שלך מי שגר בכניסה לד'3 וחוזר מרמה א' צריך להסתובב בכל ד'1 ד'4 והצד השני של ד'3 עד שהוא מגיע הביתה. בקו 26 יש נסיעה ישירה מהכניסה לד'3 לרמה א' וחזור (דבר שביקשו אותו הרבה).
כמובן ויש עוד צרכים, רק מסביר את ההיגיון בקו הזה.
אכן הקו מהוה תועלת גדולה לכל שכונת ד'3 (כמובן בנוסף לשכונת ד'4') שהם מקבלים יציאה מהירה מהשכונה לכיוון השדרה והאזור.

לד' 3 יש קו 2 שמגיע ישר לרמה א.
גם לד' 4 מגיע להתנייד להגיע לד' 1 ולד '3 למקומות מרכזים בלי סיבובים.
רק עכשיו קלטתי שכל הקו לא תוכנן לצרכים של ד' 4 כמתבקש אחרי שנתיים וחצי שמחכים.
יש כנראה משהו מקושר שיש לו חנויות בשדרה ורוצה גם קליינטים מרמה ד' בקיצור לא חשבו עלינו.

יש כנראה משהו מקושר שיש לו חנויות בשדרה ורוצה גם קליינטים מרמה ד' בקיצור לא חשבו עלינו.
דשן, פרנקל אמר כמה פעמים שאמור להיות 3 קווים חדשים שאחד מהם זה קו סיבובי למע"ר
יהיה עוד קווים, ואמור להיות עוד שינויים.
אני גם לא אוהב את ההתנהלות, ואת ההבטחות, וההתחמקויות, אבל לא הייתי קופץ לקונספירציות מוזרות

תודה רבה. מי שגר בכניסה לד'3 צריך להיכנס לתוך ד'3 עד הגשר, ואז להיכנס לתוך ד'2 סיבוב רציני (שזה לגיטימי כי גם ד'2 צריכים אוטובוס) ואז לעבור בד'1, ורק אז לצאת לזכריה לכיוון רמה א'.

כדי לצאת מד'4 כמובן צריך לעבור בד'3, כך שזה שד'3 נהנים מהקו לא אומר שהוא לא מיועד לד'4 (וד'4 ייהנו מכל הקווים של ד'5 כי הכניסה לד'5 היא דרך ד'4).

אני ביקשתי מפרנקל בפגישה איתו קו מד'4 לשדרה (לא יודע אם זה קשור). בכל אופן זה איזור מאוד מרכזי עם המרכז מסחרי של רמה א'. לא סותר את זה שיש עוד איזורים מרכזיים בבית שמש. דרך אגב גם הקניון בכניסה לרמה ד' ייהנה מהקו הזה ישיר אליו מד'3 וד'4.

לא הצלחתי להבין את האינטרס שלך (כלומר מאיפה לאיפה אתה צריך אוטובוס, ואיך ההצעה שלך פותרת את הבעיה)
בכל אופן הקו שאתה מציע לא כ"כ נח כי אין לו תחנות בשני צידי הרחוב כך שזה מבלבל. לעומת קו 26 למרות שהוא סיבובי יש לו תחנות בשני צידי הרחוב (ברמה ד'). נניח לא טוב לך קו 26 תבקש את מה שאתה צריך. יש אנשים אחרים שקו 26 הוא בדיוק מה שהם צריכים. נניח אתה צריך קו מד'4 לרמה ב' דרך ד'1 אז תבקש את זה.

לא מובן...
מה יש להם מרחב''ט שזוכה פתאום לכפל אוטובוסים וגם המודעה שהוציאו מטעה לחלוטין!
כי הם לא שינו את המסלול. אלא קיצרו את הקטע ממסוף יצחק נפחא עד רבינא. לא נעשה שינוי מסלול. הם פשוט לא עשו חישוב מה עדיף. (אבל באמת אני לא מבין למה זה כ"כ לא טוב כך. כלומר לתושבי ברכיה פחות טוב כך. ולתושבי רחב"ט פחות טוב אחרת.)

אני לא מבין מה העניין לקצר את המסלול של 23 ולדלג על ר חלקיה בר טובי שכל תושבי הרחוב וכן תושבי ר חנינא בפנים סובלים מאוד שהורידו להם קו למה לא להשאיר אותו דבר ובנוסף שיהיה גם 26

אני לא מבין מה העניין לקצר את המסלול של 23 ולדלג על ר חלקיה בר טובי שכל תושבי הרחוב וכן תושבי ר חנינא בפנים סובלים מאוד שהורידו להם קו למה לא להשאיר אותו דבר ובנוסף שיהיה גם 26
תראה בהמשך האשכול. המודעה לא מסונכרנת עם המסלול שנקבע למעשה. למעשה עשו הפוך. 23 יסע מעתה רק ברב חלקיה בר טובי.

מה המסלול של ה23?
הוא לא יעבור בנפחא???

לפי המסלול שהעלו פה של 26 מתלמוד בבלי תחילת ד 4.
להגיע לד3 לוקחים כיווון אחד שנוסע לבבלי ועולה.
וכדי להגיע לד1 לוקחים את שעולה לאמוראים- האם הוא עושה האת הסיבוב של ד4 כדי להגיע לד1? או שבחזור כאילו -מד1 ל ד4 הוא נכנס לרחובות בפנים?

לפי המסלול שהעלו פה של 26 מתלמוד בבלי תחילת ד 4.
להגיע לד3 לוקחים כיווון אחד שנוסע לבבלי ועולה.
וכדי להגיע לד1 לוקחים את שעולה לאמוראים- האם הוא עושה האת הסיבוב של ד4 כדי להגיע לד1? או שבחזור כאילו -מד1 ל ד4 הוא נכנס לרחובות בפנים?
לצערנו, לפני שהוא מגיע לד'1 הוא אכן עושה סיבוב נוסף בכל ד'4.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה