תח"צ תחבורה ציבורית רמה ד-4

לפי המסלול שהעלו פה של 26 מתלמוד בבלי תחילת ד 4.
להגיע לד3 לוקחים כיווון אחד שנוסע לבבלי ועולה.
וכדי להגיע לד1 לוקחים את שעולה לאמוראים- האם הוא עושה האת הסיבוב של ד4 כדי להגיע לד1? או שבחזור כאילו -מד1 ל ד4 הוא נכנס לרחובות בפנים?
מה שכן, אם רוצים להגיע לשערי ד'1, אפשר לקחת אותו לכיוון השני ולרדת צ'יק צ'ק בכניסה לשכונה.

מתי יעשו תחנות נוספות בחלבר"ט וכו'
צירפתי פה תמונה:
למסלול מחלב"ט 17 סה"כ למוכלת באמוראים בקשה מינימלית, ההמלצה של "אוטובוס קרוב" זה ללכת ברגל 16 דק' בלי לנסוע באוטובוס
דיברתי היום אם יהודי בן 70+ שבא לגור בשכונה סה"כ רוצה להגיע להתפלל באלסק אין לו שום אוטובוס רק ללכת את כל המדרגות ברגל שקשה בגיל הזה.

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-05-22 162100.jpg
    צילום מסך 2025-05-22 162100.jpg
    KB 43.6 · צפיות: 13
מה המסלול של ה23?
הוא לא יעבור בנפחא???
ליציאה מהשכונה הוא יהיה אותו דבר כמו היום. יצא מתחנה נפחא-ברכיה (עם זמנים יותר ברורים כי זה תחנה ראשונה) וחוץ מזה יהיה גם 26.
לגבי חזרה לשכונה, באמת הוא יעצור רק באזור האנטנה (איפה בדיוק יש שם תחנה?) אמנם מבאס. אבל יותר קריטי יציאה מהשכונה בלי לרוץ לאוטובוס. וחוץ מזה מהאנטנה זה ירידה.

רבותי
אני מציע לכולם ללכת לישון מוקדם
ומחר ב5:20 לקום ולהעיר את הילדים
ללבוש בגדי שבת
לכבוד אורח הדגול שכ''כ חיכינו וציפינו לו
לצאת מהבתים ולעמוד בצמתים
כדי לראות את הלא יאומן שקורה בשכונה
ומי רואה אותם יוצאים ואינו יוצא עמהם

רבותי
אני מציע לכולם ללכת לישון מוקדם
ומחר ב5:20 לקום ולהעיר את הילדים
ללבוש בגדי שבת
לכבוד אורח הדגול שכ''כ חיכינו וציפינו לו
לצאת מהבתים ולעמוד בצמתים
כדי לראות את הלא יאומן שקורה בשכונה
ומי רואה אותם יוצאים ואינו יוצא עמהם
בתקווה שלא ידלגו על הנסיעה...

יש בעייה שאני לא יודע אם כתבו פה.
בתחנה 1864 רבי חזקיה/רבי יצחק נפחא עוצר הקו פעמיים. פעם אחת לפני היציאה למע"ר ופעם שנייה אחרי מע"ר לפני יציאה לרמה ד' 2-1. וא"א לדעת מי הוא, ויכול לגרום בלבול גדול.
גם קו 23 נסע עד היום ל2 הכיוונים בתחנה הזו, אבל היה כתוב אם הוא לכיוון רמה ד' או לכיוון נווה שמיר.
26 שהוא מסלול סיבובי הוא תמיד לכיוון רמה ד'.
למעשה זה פחות נורא, כי זו תחנה לא כ"כ מבוקשת, בגלל שאף אחד לא גר לידה. אבל בכל אופן.

נערך לאחרונה ב:
יש בעייה שאני לא יודע אם כתבו פה.
בתחנה 1864 רבי חזקיה/רבי יצחק נפחא עוצר הקו פעמיים. פעם אחת לפני היציאה למע"ר ופעם שנייה אחרי מע"ר לפני יציאה לרמה ד' 2-1. וא"א לדעת מי הוא, ויכול לגרום בלבול גדול.
גם קו 23 נסע עד היום ל2 הכיוונים בתחנה הזו, אבל היה כתוב אם הוא לכיוון רמה ד' או לכיוון נווה שמיר.
26 שהוא מסלול סיבובי הוא תמיד לכיוון רמה ד'.
למעשה זה פחות נורא, כי זו תחנה לא כ"כ מבוקשת, בגלל שאף אחד לא גר לידה. אבל בכל אופן.
(כנ"ל בצד השני, אבל מי שיעלה שם ודאי ירצה פשוט להכנס פנימה לשכונה, וזה לא כ"כ קריטי. אם יעשה את חלקיה בר טובי לפני רב יצחק נפחא או אחריו. אבל לכיוון שכונות אחרות זה קריטי.)

אבל בכל אופן.
היום הגיע הבלבול לידי מימוש. המכירה של עוצמתנו. שנמצאת שם בכיכר. אז יש רלוונטיות לתחנה הנ"ל.

תתארו לכם תושב תלמוד בבלי עולה על אוטובוס עם עגלה עמוסה, מתוך הבנה שהוא יוצא לרבי חלבו, ופתאום שמאלה לכיוון האמוראים. בינתיים פספס את 26 הנכון.

(שוב, אמנם מדובר בפעם בחודש. ובדרך כלל אין שימוש לתחנה הזו. בכל אופן צריך איזה פתרון.)

הפתרון הוא לשאול את הנהג, הוא יענה לך בשמחה (אני מקוה)
זה אולי מה שצריך לעשות בלית ברירה,
זה ממש לא פתרון....

אני חשבתי שיוציאו את זה מתחת לגשר וסיבוב בשד' האמוראים

זה אולי מה שצריך לעשות בלית ברירה,
זה ממש לא פתרון....

אני חשבתי שיוציאו את זה מתחת לגשר וסיבוב בשד' האמוראים
זה סתם כך לא יזיק, להביא תחבורה לרח' תלמוד ירושלמי.... אבל לא נראה לי שבגלל בלבול שיכול להווצר בתחנה אחת, יוסיפו מספר דקות למסלול... (תלמוד ירושלמי, רב מרי, האמוראים)

זה סתם כך לא יזיק, להביא תחבורה לרח' תלמוד ירושלמי.... אבל לא נראה לי שבגלל בלבול שיכול להווצר בתחנה אחת, יוסיפו מספר דקות למסלול... (תלמוד ירושלמי, רב מרי, האמוראים)
אמור להיות שם קו חדש בהמשך, שיעבור בתלמוד ירושלמי ומתחת לגשר, ללא קשר לבעיה בתחנה המדוברת

דרך איפה הוא יוצא מד' למע"ר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה