באחד ממכתבי אחראי התחבורה הקודם גולדהירש הוזכר שישנה הסכמה שקו 13 אמור להיות מפרקי ורק אין תקציב לעניין.ראיתי היום קו 13 ארוך מישהו שמע מזה
אם קצת נעמיק, הקו הזה הוא בעצם 'הרכבת הקלה החרדית של בית שמש' נכון להיום.אין קו יותר צפוף מזה
אני חזור לנושא ד 4 עכשיו דברתי עם כמה שגרים שם ושאלתי על השינוי והקו החדש אמרי לי כולם בפה מלא שטיות הקו החדש 1 מכל שלוש אוטבוסים יוצא וגם באיחור אז בבקשה
קו 13 צפוף יותר מקו 16, ולו מהסיבה הפשוטה שברמה ב' אנשים עולים על כל קו שמגיע לנחל הקישון או ללוי אשכול, וזה קו בודד ולא מפרקי כמו 16.קו 13 לא כזה צפוף, וודאי לא יותר מקו 16 שהוא לכאורה מהקווים הצפופים ברמה ארצית.
קו שחוצה את אליהו הנביא לאורכו זה דבר שאני לא מצליח להבין למה אין אותו מזמן, הוא נצרך לכל מי שרוצה להגיע במהירות לכל מקום בציר הזה (ג'1, ג'2, ה, ירקון, רמה א' למעלה, רמה ב').
קו שיוצא מד'3 דבר נצרך בלי קשר.
לא יודע איפה אתה גר אבל בקו 13 מרמה ג עד לב הרמה אי אפשר להכניס מחטקו 13 לא כזה צפוף, וודאי לא יותר מקו 16 שהוא לכאורה מהקווים הצפופים ברמה ארצית.
קו שחוצה את אליהו הנביא לאורכו זה דבר שאני לא מצליח להבין למה אין אותו מזמן, הוא נצרך לכל מי שרוצה להגיע במהירות לכל מקום בציר הזה (ג'1, ג'2, ה, ירקון, רמה א' למעלה, רמה ב').
קו שיוצא מד'3 דבר נצרך בלי קשר.
בנהר הירדן כל קו עמוס, והמדד הוא אחרי ולפני נהר הירדן.קו 13 צפוף יותר מקו 16, ולו מהסיבה הפשוטה שברמה ב' אנשים עולים על כל קו שמגיע לנחל הקישון או ללוי אשכול, וזה קו בודד ולא מפרקי כמו 16.
נכון נהר הירדן בשעות העומס הכל מלא אבל בקו 13 מרמה ג אי אפשר לנסוע תנסהבנהר הירדן כל קו עמוס, והמדד הוא אחרי ולפני נהר הירדן.
מלוי אשכול אחרי חפציבה עד נהר הירדן בדרך כלל יש בו יותר מקומות ישיבה מ16 למרות שהיא לא מפרקי.
בתוך ג'2 או מרמה ב' לג'2 הוא מהקווים היחידים.
בתוך רמה ב' כל קו עמוס.
אפשר בהחלט להאריך את מסלול קו 4 , ו4אלתושבי ד4 אין גישה לד2 וד1
הזיה
אחרי שנתיים שמחכים לאוטובוס !!!
רעיון טוב ומתבקש!
אני ראיתי הערב קו 26 והוא היה מפוצץ עד אפס מקוםרעיון טוב ומתבקש!
בנוגע למה שהעלה @רוצה בחיי -
החברה בבישאק''ס השתגעו לגמרי... הערב ראיתי קו 26 (!) מפרקי...
פניות אפשר להפנות למייל p.tachbura#kbsh.biz #=@מה עושים עם ה 0 לא בשירות כמעט חמישים אחוז
מקו 26 הם לא בשירות
וקל קו לא מעדכנים עליהם
יש למי לפנות בנושא הזה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים