מצטרפת לשאלה,נכתב ע"י blueberry;665106:מה יכול לגרום לתחושת נימוּל בכף היד, במצב רגיל?
ההמוגלובין ו ה B12 סבירים.
תודה.
כן.. רק שהיא כתבה במצב רגיל.נכתב ע"י נוי;665134:אחת משלל תופעות הלוואי של הריון.
טוב, לא הבנתי את ה"קוד" של מצב רגיל. ואם המטרה להפחיד - נימול עלול להראות על בעיה נוירולוגית, אולי מחלה עצבית, אוטואימונית ואולי... (לו היתה לי פה ליד אנציקלופדיה רפואית הייתי מאריכה את הרשימה לעידוד ההיסטריהנכתב ע"י ליקי;665152:כן.. רק שהיא כתבה במצב רגיל.
שאני התלוננתי על כזה דבר אמרו לי ששווה לבדוק את זה אצל רופא שלפעמים זה בעיה אני יודעת. (בסוף לא בדקתי ועבר)
פעם הרגשתי יום שלם יד רדומה ובאמת הרופאה הפנתה אותי לביה"ח עם חשש לאירוע מוחי,נכתב ע"י חי זך;665985:חבר'ה, זה לא צחוק! לאחר 25 שנה על המחשב, בממוצע 12 שעות ביום, חטפתי נימול ביד ימין (ואני ימני) די חזק - והתברר שחטפתי אירוע מוחי. הניורולוג בחדר המיון חשב תחילה - לאחר ששאלני למקצועי - שאכן מדובר "רק" על לחץ על העצב וכד' אך הסי.טי הראה אחרת... מאז אני חצי מושבת... (וחטפתי עוד אירוע לפני חצי שנה). הכל תוצאה של עומסים. לימדו מבעל ניסיון (בעל כורחו). גרפיקה זה אכן מקצוע שוחק פיזית ונפשית. רק ה' עוזר!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים