נכתב ע"י mig;578445:נבהלתי ממכם ורצתי לטרם...
צפירת הרגעה:
ב"ה לא משהו רציני,
נובע מעייפות יתירה ולכאורה מחסר בויטמינים בדגש על B12
לתשומת ליבכן אמהות...
(ולמי שחלילה יתקל בזה בעתיד, אכן חובה לפנות לרופא! במיוחד אם זה אסימטרי, אצלי ב"ה זה כן סימטרי)
נכתב ע"י למד וו ניק;578796:ואם בויטמיןB12 עסקינן,
מישהו יודע אולי מאלו ערכים זה נחשב שחסר ויטמין B?
שמעתי פעם שערכי קופות החולים מאוד לא מחמירים.
נכתב ע"י eden7115;578817:ערכי הנורמה בעולם הם 200-900 מיקרוגרם למיליליטר דם כשהערך הנמוך הוא הקו האדום ויש לעשת הכל כדי לא להגיע אליו.
כשערכים של B12 שעומדים על פחות מ-400 יכולים להתחיל תופעות הלוואי של חוסר בויטמין כאות אזהרה לא להגיע לקו האדום.
בקופ"ח מאוחדת ובקופ"ח כללית הקו האדום נמוך משום מה מהמקובל בעולם ועומד על 157 ו-130 (בהתאמה).
פשוט מאד- מוצרים מן החי- ביצים, עוף, בשר דגיםנכתב ע"י סטודנטית;578858:באתר של כללית בבדיקות מעבדה, הקו הנמוך של B12 הוא 180.
מה עושים כדי להעלות את הערכים אני הרבה מתחת לקו האדום (148) וחוץ מעייפות כרונית אין לי סימנים מיוחדים.
לקחתי תקופה כדורי מציצה של סולגאר אבל אני ממש לא עקבית....
איך מעלים את הערכים?
נכתב ע"י סטודנטית;578858:באתר של כללית בבדיקות מעבדה, הקו הנמוך של B12 הוא 180.
כנראה קופ"ח כללית העלו את הטווח שלהם אחרי שהתקבלו אצלם תלונות ע"כ...
מה עושים כדי להעלות את הערכים אני הרבה מתחת לקו האדום (148) וחוץ מעייפות כרונית אין לי סימנים מיוחדים.
לקחתי תקופה כדורי מציצה של סולגאר אבל אני ממש לא עקבית....
איך מעלים את הערכים?
148 ולא המליצו לך על זריקות? (אולי זה בעיה בהריון?)נכתב ע"י סטודנטית;579160:האמת שהצלחתן להפחיד אותי וקבעתי תור לבדיקת דם בשבוע הבא כי הבדקיה הזו היא דיי מזמן (לא שיש סיכוי שזה עלה לבד אבל אולי....).
אחרי הבדיקה נראה מה המצב ונשמע מה המלצות הרופאה.......
אבל איך יכול להיות שכשהיה לי 148 (בהריון) אף רופא לא המליץ לי על זריקות אלא רק כדורי מציצה של סולגאר....?????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים