תחזוקה של ספת עור

• הוסף לסימניות
האם צריך לתחזק את ספת עור עם חומרים מיוחדים או שמספיק לנקות אותה כל שבוע?
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.

• הוסף לסימניות
צריך לנקות פעם בשבוע עם חומר מיוחד לעור (יש של סנו), ולא להשתמש בחומרים אחרים, לא לשפשף ולא במים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1229983:
צריך לנקות פעם בשבוע עם חומר מיוחד לעור (יש של סנו), ולא להשתמש בחומרים אחרים, לא לשפשף ולא במים.

בחנות הספות אמרו לי לנקות פעם בשבוע עם מטלית לחה (ממים) או מגבון לח ללא אלכוהול.

• הוסף לסימניות
העניין בעור שצריך להתייחס אליו כמו לעור (עור גוף הכוונה) - יש תחליבים מיוחדים ששומרים על רכות העור, מונעים קמטים וכו'.
נראה לי שגם החומר של סנו עובד על אותו עיקרון.

• הוסף לסימניות
קבלנו ספת עור ולא נעים, אבל היא מטונפת כהלכה. יש איזו דרך להסיר ממנה את הלכלוך? האם יש תכשיר ייעודי לצורך העניין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1230001:
העניין בעור שצריך להתייחס אליו כמו לעור (עור גוף הכוונה) - יש תחליבים מיוחדים ששומרים על רכות העור, מונעים קמטים וכו'.
נראה לי שגם החומר של סנו עובד על אותו עיקרון.

בעל החנות אמר לי שסנו לא טוב. אבל אני משערת שזה משום שגם הוא מוכר חומר לספות...
מה באמת נחשב לחומר טוב?

(הוא הציע לי חומר שמספיק לשנה ב-300 ₪. היה נשמע לי מוגזם)

• הוסף לסימניות
זכור לי ששמעתי פעם שאפשר גם למרוח ווזלין

• הוסף לסימניות
מנסיון עם ספות עור לבנות,
הכי טוב לנקות אותם זה עם קרם גוף. ( אם הם ממש במצב קשה, אז למהול סבון ידיים במיים ולנקות בעדינות)

• הוסף לסימניות
אני מנקה את הספות עם אמה "פיירי" ויוצא כמו חדש!

• הוסף לסימניות
אני מנקה עם החומר של יעקבי אם אני לא טועה (עוד מעט אלך לבדוק)
יש לי ספות בהירות והוא מנקה אותן מצויין

• הוסף לסימניות
לאיקאה יש חומר חזק מאד וטוב 50 שקל

• הוסף לסימניות
כשאני רואה את כותרת שעוסקת בספת עור חשוב לי להיכנס -
בשביל להציל את הספות שלכם מהגורל העצוב של הספות שלנו :(

לא - לא - לא להשתמש עם ספוג הפלא!!!!
אפילו שהם כותבים שאפשר.

הוא פשוט הורג את העור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה