- הוסף לסימניות
אני פוסעת, מוקסמת. מרחפת על ענן של אושר. מסביבי אלפי כוכבים, מחזירים לי שביבי אור. הכל מואר. אין שם אף צל. כמו ברק מסנוור, אבל כל הזמן. ומתרגלים אליו. איזה פלא.
אחרי שאני מתרגלת אני מצליחה לראות. יו, כמה דברים מסתובבים כאן!
פתאום משפט עם כנפיים מתקרב אלי, אני מכופפת את הראש שלא יעיף אותי, אותיות מוכרות קורצות לי מתוכו.
יאווו, הנה המשפט היפה הזה שברח לי פעם. חשבתי עליו בדם רותח! כמה הצטערתי שלא רשמתי אותו בפנקס שלי. ניסיתי אחרי זה שעות (!) להיזכר מה זה היה. אפילו הלכתי אחורה לכל המקומות שהייתי בהם באותו היום.
אני מחבקת אותו וממשיכה לפסוע.
הולכת עוד קצת ונעצרת כשאני נתקלת במשהו קשיח.
הנה הקטע החזק הזה שנמחק לי מהמחשב! "פסססט, אפשר לשלוח לי את זה למייל?", אני צועקת לחלל.
היי, ומה זה? אני מסובבת את הראש, נראה כמו פטנט שעומד על חצי פתרון.
מעניין של מי זה...
ואז צד את עיני דף קרוע. אני מתקרבת, קוראת אותו ורועדת. כמה בכיתי באותו לילה. ובסוף קרעתי אותו וזרקתי לפח. הלב שלי מתכווץ, נזכר במאורע הכואב. אחח, הרגשתי כל כך אבודה.
וואווווו, והנה מה שכתבתי אחרי שהרגשתי פתאום שווה משהו ושה' כן איתי ואיך כל מה שקרה לי, בעצם, היה טוב בסוף. ממש ראיתי בחוש.
אני אוספת הכל באהבה. בואו, תחזרו אלי, חמודים שלי...
אל תגידו שלא היה בא לכם להיכנס לשם, אפילו לעשר דקות...
אחרי שאני מתרגלת אני מצליחה לראות. יו, כמה דברים מסתובבים כאן!
פתאום משפט עם כנפיים מתקרב אלי, אני מכופפת את הראש שלא יעיף אותי, אותיות מוכרות קורצות לי מתוכו.
יאווו, הנה המשפט היפה הזה שברח לי פעם. חשבתי עליו בדם רותח! כמה הצטערתי שלא רשמתי אותו בפנקס שלי. ניסיתי אחרי זה שעות (!) להיזכר מה זה היה. אפילו הלכתי אחורה לכל המקומות שהייתי בהם באותו היום.
אני מחבקת אותו וממשיכה לפסוע.
הולכת עוד קצת ונעצרת כשאני נתקלת במשהו קשיח.
הנה הקטע החזק הזה שנמחק לי מהמחשב! "פסססט, אפשר לשלוח לי את זה למייל?", אני צועקת לחלל.
היי, ומה זה? אני מסובבת את הראש, נראה כמו פטנט שעומד על חצי פתרון.
מעניין של מי זה...
ואז צד את עיני דף קרוע. אני מתקרבת, קוראת אותו ורועדת. כמה בכיתי באותו לילה. ובסוף קרעתי אותו וזרקתי לפח. הלב שלי מתכווץ, נזכר במאורע הכואב. אחח, הרגשתי כל כך אבודה.
וואווווו, והנה מה שכתבתי אחרי שהרגשתי פתאום שווה משהו ושה' כן איתי ואיך כל מה שקרה לי, בעצם, היה טוב בסוף. ממש ראיתי בחוש.
אני אוספת הכל באהבה. בואו, תחזרו אלי, חמודים שלי...
אל תגידו שלא היה בא לכם להיכנס לשם, אפילו לעשר דקות...
הנושאים החמים