כללי תחילת עבודה בסגנון נקי (מודרני)

• הוסף לסימניות
אני מתלבט קצת על הכותרת, אם להבליט אותו על הדף או לא, מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה.

הצל; מתי כן ומתי לא? מתי לכיוון אחד ומתי לכיוון שני?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לאביגדור.

לגבי הכותרת:
היא חייבת שינוי היות שהיא כרגע מקבילה בדיוק למסגרת של הלוגו
ולכן היא הולכת לאיבוד

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה ממש יפה ואפשר להשאיר את הכותרת כמו שהיא.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.

הגוונים מקסימים!!!. (נשאבו מאהשכול תוסיפו צבע לחיים?)

גם לדעתי הכותרת בסדר, ו... אין עוד פרטים שצריכים להוסיף למודעה (ושתמיד מקלקלים את השטח הנקי) כמו טלפון וכדו'

או שלא הבנתי מה היעד של העבודה.

• הוסף לסימניות
וזה המשך העבודה, קצת התקלקל, כי הייתי חייב להכניס גם מוצרים בלי אפשרות צריבה.
אבל דעתכם חשובה מאוד.

בקשר לצל: המוצרים ש'עומדים' כמו השעונים יש להם רק צל מלמטה, והדברים האחרים שמגיעים מלמעלה, יש להם צל רגיל. אכן יש מקום לשפר את הגודל של הצל והמרחק מהצדדים. תודה לכם.
ופוינט בפירוש ששאבתי את הצבעים מהאתר הנ"ל, ולכן רציתי להוסיף שם תודה מיוחדת, אך חבל שאי אפשר.

• הוסף לסימניות
מרשים
הצבעים מתוקים ויפים!!

• הוסף לסימניות
הצבעים ממש יפים.
המוצרים במסגרת באמת לא כל כך משתלבים.

לגבי הצל - אתה יכול לעשות צל ממש ממש מינימלי, לא צריך אפילו למשוך אותו הצידה.
בעמ' הראשון לשעון האדום יש צל ממש ענק מדי, וגם - קוי מתאר של צל אמיתי הם הרבה יותר מרוככים, תוסיף מסכה ותתקן את זה.
למשל בעמ' השני, בטבעת השחורה (זו שלמטה באמצע) - הצל נראה מצויין. עדין ומשתלב טוב.

ולגבי התמונה במסגרת בדף השני - לא כל כך ברור, קערה?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,

בענין הצל הייתי ממליץ שהדברים התלויים תעשה להם להם צל קצת יותר מרוחק כמו הדוגמא שצירפתי.

טיפ: כשעושים צל בפוטו, עדיף לא להזיז את העכבר. (תשעה אליפסה בגודל הרצוי עם טשטוש מלאה ותן קלילק עם העכבר במקום הרצוי בלי להזיז את העכבר) זה נותן לצל קצת קלילות.

התמונות משמאל: כדי להחיות אותן תוסיף אלמנט קטן במחיר וכדו'.

צפה בקובץ המצורף 2226

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 130.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מקסים!
ובאמת חבל על השינוי

• הוסף לסימניות
עבודה מהממת ונקיה, טובה לעיניים עד ש..הגיעו המוצרים משמאל שמכבידים על הדף. אולי אפשר להקטין אותם קצת שיהיה פחות עמוס.

• הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה! הצבעים מדהימים!

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה
גם התמונות השלמות משולבות יפה

לדעתי: הכותרת - חלשה ביותר!!!!

• הוסף לסימניות
מקסים!

מה שיפה שאתה יודע לעשות את כל הסגנונות בטוב טעם. מצד אחד סגנון 'חסידי' כבד, ומהצד השני כזה קטלוג מדהים. יש לך את זה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, הגוונים נשיים ויפים.

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב שזה אתה!

אתה פשוט בחור מ-ו-כ-ש-ר-!!!

• הוסף לסימניות
משהו לא מסתדר לי עם הצבע החום בהיר.. ירוק משהו, של הרקע..
זה נראה כאילו תמונה שנשרף הצבע.. וזה לא מספיק טבעי.
חוץ מזה זה יפה.. אבל הייתי נותן קצת יותר קונטרסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה