דרוש מידע תחכום גניבת כרטיסים של אידיש כארד/ טובה וברכה וכל כרטיסי הזיכויים

• הוסף לסימניות
שימו לב
היה לי כרטיס של אידיש כארד טעון ב500 שח
עם סמל של ארגון כלשהוא
פתאום אני מגיע לחנות לקניה נוספת והמוכר אומר לי שאין כלום בכרטיס
ואני קניתי רק ב55 ש"ח
התברר לי פתאום כי הכרטיס שבידי הוא כרטיס אחר ממה שהיה לי ללא סמל

ואז שמעתי
כי יש מוכרים גנבים שברגע של אי שימת לב הם מחליפים לך את הכרטיס מבלי לשים לב וזה לא כמו כרטיס אשראי שיש על זה פרטים
ואז אח"כ אתה מגיע לחנות אחרת ורואה שנגמר הכסף

שימו לב!
הפיתרון הוא לרשום את השם על הכרטיסים עם חתיכת דף וקצת סלוטייפ
מיד כשאתם מקבלים
לי זה עלה 500 ש"ח לפחות אתם תרוויחו!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נשמע הזוי לגמרי
אולי היתחלף עם קונה אחר
לא
וגם קראתי על זה בעוד מקום
אין סיבה שיתחלף בצורה נורמלית

השאלה שלי אם יש אפשרות לבדוק איפה קנו בכרטיס
כך נוכל לזהות מתי ובאיזה חנות זה היה
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
הקו של אידיש כארד ניתן לשאול אותם על הרכישות שבוצעו בכרטיס
0732490369

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה