- הוסף לסימניות
למדתי ליבה.מאיפה לך לדעת?
אולי אם יעשו גם בציבור החילוני הרבה בדיקות הם יצאו גם אחוזים גבוהים חיוביים
וגם סטטיסטיקה.
סתם, האמת שזה די פשוט, אחוזים זה לא קשור למספר הבדיקות.
למדתי ליבה.מאיפה לך לדעת?
אולי אם יעשו גם בציבור החילוני הרבה בדיקות הם יצאו גם אחוזים גבוהים חיוביים
לא יודע אם זה 0 או לא אבל אור פלוס כלל לא נדבקיםהתכוונה ל או, שזה אות אנגלית שנראית כמו אפס.
כבר היה על זה דיונים פה ואנשים עם סוג דם o כן נדבקים.
אין דם 'אור'לא יודע אם זה 0 או לא אבל אור פלוס כלל לא נדבקים
O+ נדבקיםלא יודע אם זה 0 או לא אבל אור פלוס כלל לא נדבקים
את בריסקר באמת אם כן אן על מה לדברO+ נדבקים
אן לי מושג באנגלית כלוםאין דם 'אור'
יש A )איי, לטובת מי שלא קורא אותיות לועזיות)
B )בי)
AB )שילוב של השניים הראשונים, איי בי)
ו- O (או)
על האחרון היו דיונים אם הוא יכול להידבק או לא.
הרבה העידו פה מגוף ראשון שאכן כן.
עד 12.00 בלילה יום למחרת כולם מקבלים חוץ מהגבוליכמה זמן לוקח עד שעונים כדי לקבל בדיקה ותוצאות.. ?(אני בלחץ אבא שלי עם חום וחולשה)
ברור מאודרק עונה,
אם אחוזי החיוביים אצל החרדים היה נמוך, היית צודק.
מאחר והוא לצערנו גבוה, אז מלמד שלא מספר הבדיקות הגבוה הוא בעוכרנו, אלא המציאות עצמה.
הבלים אני אישית לא קיבלתיעד 12.00 בלילה יום למחרת כולם מקבלים חוץ מהגבולי
אני מדבר על מכבי.
זה כלל לא בור אצל החילונים יש מסיבות ברים הפגנות וכו' אצל החרדים לא פשוט הם לא הולכים להיבדקברור מאוד
במיוחד שאם יש פחות בדיקות אצל החילונים זה כנראה רק מי שבאמת חושש שיש סיבה לחשוב שיש לו קורונה שנבדק ואצל החרדים אמור להיות יותר רחב
מוזר מאודבעלי o+ והוא נדבק.
לא הבנת את מה שכתבתי. אם צריך אישור מיוחד של רופא כדי לקבל בדיקה צריך סיבה מהותית כדי להיבדק, אחרת לא תקבל אישור. אם כל מי ומי יכול להגיע אז יבואו כל מיני גם אם חשש רחוק, או כדי להוריד את המספרים. ואם בכל אופן האחוזים יותר גבוהים סימן שיש בעיה אמיתיתזה כלל לא בור אצל החילונים יש מסיבות ברים הפגנות וכו' אצל החרדים לא פשוט הם לא הולכים להיבדק
באיזה קופה את?אנחנו ניסינו לקבל בדיקות קורונה, פשוט ייאוש.
לא רוצה ללכת חצי עיר ולהדביק את כולם בדרך, אז בשביל לקבל בדיקה בבית צריך הפנית רופא שרשום שצריך לעשות בבית,
רוצה לקבוע תור טלפוני לרופא- אי אפשר כי לא הייתי אצל רופא משפחה בשנה האחרונה,
לבוא פיזית לרופא- אי אפשר.
יש פתרון????
לא?!!!
ממש לא מוזרמוזר מאוד
אבל שם אן בדיקות בגלל שלא הולכיםלא הבנת את מה שכתבתי. אם צריך אישור מיוחד של רופא כדי לקבל בדיקה צריך סיבה מהותית כדי להיבדק, אחרת לא תקבל אישור. אם כל מי ומי יכול להגיע אז יבואו כל מיני גם אם חשש רחוק, או כדי להוריד את המספרים. ואם בכל אופן האחוזים יותר גבוהים סימן שיש בעיה אמיתית
O+ זה לא נדיר.בעלי o+ והוא נדבק.
לא שידוע ליממש לא מוזר
המחקרים המהוללים האלו קובעים שרמת ההדבקה בO+ בערך 20 אחוז פחות משאר סוגי הדם. כל מיני אנאלפבטים קראו רק את הכותרת והפכו את זה לחסינות
באיזה קופה את?
מי אלה שכן הולכים להיבדק?אבל שם אן בדיקות בגלל שלא הולכים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים