תחליף חלב

• פותח הנושא 7880
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבן שלי עומד לחגוג שנה, ואני מתלבטת בקשר להמשך מת התחליף. הוא שותה 3 פעמים ביום דיסה. בוקר, לילה ואמצע היום במעון מתישהוא...
מגיל שנה אפשר לתת חלב אבל אני תוהה אם לא בריא יותר תחליף? מטרנה או סימילאק.. מה אתן יודעות על זה? מה עשיתן נתתן חלב עם דיסה או תחליף?

• הוסף לסימניות
הקפצה..
אף פעם לא היו לכם ילדים בגיל הזה?!!

• הוסף לסימניות
נכון שזה חיסכון כספי
אבל 2 דברים:
1. מגיע חורף והחלב גורם לליחה ונזלת.
2. ילד בגיל הזה לא אוכל מספיק מנות מוצק כדי לספק לעצמו את כל אבות המזון, ולדעתי התחליף משלים את החסרים.

• הוסף לסימניות
הילד השני שלי לאחרונה חגג שנה ואני רואה הבדל מהותי בין הילדים.
הגדול אכל יפה מאד מה-כ-ל בכמות שהרגשתי שזה ממש מספיק לו.
אז הורדתי את המטרנה בהדרגה - נתתי לו לפני השינה ובבוקר בקבוק עם חלב + דיסה
ולאט לאט ירדנו גם מזה.
לעומת זאת הקטן לא אוכל מספיק, למשל בלילה אני לא יוריד לו כ"כ מהר את המטרנה
אבל בבוקר כן לפעמים מקבל בקבוק תה + בסקויט, במעון הוא מקבל ארוחת בוקר ממש בתחילת הבוקר.
(ניסיתי כמה פעמים לתת לו חלב עם דיסה ולא מצא חן בעיניו..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;1392965:
נכון שזה חיסכון כספי
אבל 2 דברים:
1. מגיע חורף והחלב גורם לליחה ונזלת.
2. ילד בגיל הזה לא אוכל מספיק מנות מוצק כדי לספק לעצמו את כל אבות המזון, ולדעתי התחליף משלים את החסרים.

מנסיון?
לפי 2 נשמע ממך שתחליף חלב בריא יותר... אני אמשיך להביא תחליף למרות המחיר אם זה בריא יותר.. השאלה אם זה נכון, כי ברור שבמטרנה וסימילאק יגידו לך ככה...

• הוסף לסימניות
אני בגיל שנה עוברת מיד לחלב!
מי אמר שחלב פחות בריא מתחליף? מה שבטוח הוא יותר טבעי ופחות מתועש...
בכל אופן, אני נותנת חלב + דייסה.
תמיד בתחילה אני משתמשת בדייסות של 'מטרנה' שהן יותר עדינות, לא 'גם וגם', אלא בטעם וניל או אפילו קורנפלור (לתינוק רזה...), בהמשך אני עוברת לדייסת דגנים מעורבים של 'מטרנה' כיכ בסופו של דבר היא מכילה דברים הכי בריאים, ולאחר תקופת הסתגלות של כמה חבילות אני עוברת לדייסת דגנים מעורבים של b&d, שהיא הכי זולה ומשביעה... עד גיל דלא ידע...
בתאבון ובנחת.

• הוסף לסימניות
אם הילד לא אוכל מספיק מוצק אז כדאי להמשיך עם המטרנה/סימילאק
כך את יודעת שהוא מקבל את כל הויטמינים והברזל וכו' שהוא צריך
כאשר הילד מתחיל לאכול שלוש ארוחות טובות כל יום והן מספקות לו את הוטימינים אפשר לרדת לדייסה עם חלב.

אם הילד לא אוהב את החלב כדאי לעבור בהדרגה. לשים למשל כפית אחת מטרנה על כמות של 180 מ"ל (חוץ מהדייסה) עד שמתרגל לטעם

• הוסף לסימניות
לא בטוח שחלב יותר טבעי...... מה שמזריקים היום לפרות,
לא נראה לי שיש בכלל מאכלים לא מהונדסים/מתועשים היום (חוץ מאולי מוצרים אורגניים אמיתיים.)
זה העולם, גם אנחנו מהונדסים עם כל החיסונים/תרופות/קרינות וכו.

אני ממשיכה עם תחליף (יש שלב מיוחד למעל גיל שנה)
יש בתחליפים יותר מרכיבים מאשר חלב שהוא רק חלבון, וככה אני רגועה שלפחות בוקר וערב הילדה אכלה מנה משביעה ומזינה.

• הוסף לסימניות
אצלי שותים סימילאק בבוקר במקום שוקו
לא חסכוני אבל מעדיפה על פני השוקו
(לא בררתי על דברים אחרים)
בן 1.5 ובן 3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה