תחליף לאינסטנט פודינג- ללא גלוטן

• הוסף לסימניות
בד"כ עמ"נ לייצב קצפת - בעיקר עבור קישוט עוגות ומוסים, אני מוסיפה מס' כפות אינסטנט פודינג.

כרגע אני רוצה להכין עוגה למסיבת החומש של בני, ולאפשר גם לרגישים לגלוטן לאכול ממנה (העוגה עצמה כבר מוכנה מקמח אורז וקמח קונדיטור). רעיון מישהו איך לייצב את את הקצפת באופן חלופי? או שמא אתם מכירים אינסטנט פודינג ללא גלוטן?

ואולי בכלל הפודינג הרגיל (אוסם) אינו מכיל גלוטן????

• הוסף לסימניות
האינסטנד פודינג אינו מכיל גלוטן!

• הוסף לסימניות
אוסם - אין בו שום גלוטן, בדקתי איתם ואמרו שכל השנה אין בו גלוטן (לא רק בפסח...)

• הוסף לסימניות
התקשרתי אליהם אחרי הזמן של השירות לקוחות.

ידעתי איפה לשאול! אינעליכם. כל הטעמים, כן?

• הוסף לסימניות
אני בדקתי. כי אני צריכה.

• הוסף לסימניות
רחלשקרקה, כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
בקטנה. קמח אורז וקונדיטור יש לנו בבית בשביל בן משפחה שמגיע לעיתים קרובות, ובלילה לרולדה לא מצריכה יותר מדי קמח. רק עם הפודינג חשבתי שנתקעתי, ומסתבר שאפילו זה לא :)

• הוסף לסימניות
אגב, נראה לי שזה רק בפודינג ובג'לי של אוסם ולא של המתחרות.
מסתובבת שמועה שלבעלים של אוסם יש בת/ נכדה עם צליאק ולכן באוסם משתדלים לא לדחוף גלוטן איפה שלא חייבים והם גם משווקים כמה מוצרים מאד מוצלחים ללא גלוטן כמו לחמית ובסקויטים- כל השנה ולא רק בערב פסח. (גם המחירים מוצלחים..:()

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה