דרוש מידע תחליף לברנר

• הוסף לסימניות
יש רעיונות איך אני יכולה להכין פאי לימון עם מרנג ואין לי ברנר
יש רעיון? תנור וכו'?

• הוסף לסימניות
אני הכנתי פאי לימון (מתכון מהאתר של טעימות של משפחה-מתכון אלוף)

הדלקתי את התנור למצב של גריל
והכנסתי לחצי דקה -דקה בערך (תלוי בחוזק של התנור)
אבל צריך להיות כל הזמן ליד התנור בהיכון כי זה נשרף בשניות ....

בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי המצית..
ניסינו את הרעיון הגאוני הזה פעם, גמרנו את הגז משני מציתים והצלחנו לעשות בקושי חצי מהכמות.
עדיף לעשות סבב שכנים, או לרכוש ברנר (בחנויות למוצרי אפיה, אפילו בשכונתיים קיים הרבה פעמים) הבנתי למפרע שזה לא משהו בשמים...

• הוסף לסימניות
אני הכנתי הרבה פעמים
הדלקתי את התנור לחום המקסימלי על מצב גריל
הכנסתי את התבנית לחלק הכי עליון של התנור
וצריך ממש לעקוב, כי תוך רגע זה נשרף
יוצא מושלם!

• הוסף לסימניות
לגבי המצית..
ניסינו את הרעיון הגאוני הזה פעם, גמרנו את הגז משני מציתים והצלחנו לעשות בקושי חצי מהכמות.
עדיף לעשות סבב שכנים, או לרכוש ברנר (בחנויות למוצרי אפיה, אפילו בשכונתיים קיים הרבה פעמים) הבנתי למפרע שזה לא משהו בשמים...
יש באלי אקספרס במחיר זול

• הוסף לסימניות
לגבי המרנג, האם השחימה שלו בברנר או בתנור במצב גריל בעצם מחליף את בישול הביצים?
זאת אומרת האם זה נקרא ביצים חיות לאחר התהליך? אפשר לאכול את זה בהריון ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה