המעלה של הפיקוק זה המשאבה משהו כמו זה
את צודקת !
זה אכן מצויין ומאד נח, והיה תגובה מפורטת (על מה שהבאת) ואני מעתיק אותה: (החלפתי את המעלות מפרנהייט לצלסיוס)
To see how well this air-pot performs, I preheat the air-pot with hot faucet water (about 48degrees) and then filled it up with boiling water, put the stopper tube assembly in and gmeasured the temp thru the hole and closed the lid. It read 96 degrees. After 11 hours with the air-pot in a 18 degree room, I opened the lid and inserted the thermometer and lo and behold it read 75.4 degree, pumped a cup of water and it was too hot to drink. I had to sip it. This air-pot can really keep the water hot. The pump lever is made of metal not plastic. It has a smooth and easy pump action. You just need to press down with a slow and easy motion. If you push down too fast the water would spurt out and splash onto the air-pot. One full pump puts out 8 oz, a full cup of water. The air-pot has a wonderful 360 swivel base so you can turn it around without lifting it. I bought this for my 86 year old mom who can't move that well and she loves it.
Update..... after 20 1/2 hours and with half the water left this morning, the temp of the water inside the air-pot was 138 degrees. It wasn't warm but hot when you drank it. I didn't understand why some reviews said it doesn't keep the water hot after a 2- 4 hours so I did another test this morning. I did the same as before and filled it with boiling water. The temp of the water was 95. This time I left the air-pot outside on my deck and the outside temp was 19 degrees at 8:30am. 4 hours later at 12:30 the outside temp was 4.4C, the temp of the water was 86.6. Still very HOT HOT HOT. After 10 hours, outside temp at 1degrees (avg 10 hours temp was 30 degrees), the water temp was 74.4(HOT HOT). After 12 hours, the water temp was 71(still HOT HOT). Water at 71degree for on second on your skin is considered scolding. If this doesn't prove the air-pot keeps the water hot for at least 12 hours, I dare anyone who said it doesn't keep water hot to gulp down a 160 degrees cup of water. Their air-pot's glass inner liner must be cracked or they didn't preheat it. You need to open the bottom to see if the exterior glass is cracked not just the inner glass as you can't see it by looking inside the air-pot.
Update........ After 23 hours, the first 3 hours and the last 16 hours in sub freezing temp, the water temp was 55. It was not hot but was very warm. This air-pot did excellent in keeping the water hot. This testing was done with a fill container of water and no water was pumped out. But as with ALL air-pot, as you pump water out, it is displaced with the outside air. So if it is cold outside it will lower the temp inside the air-pot. No air-pot will stay hot if cold air is displacing the pumped out hot water. It's the law of physics. But this air-pot insulates very well with its vacuumed double walled glass inner liner in retaining the heat
וגם את התרגום....
כדי לראות עד כמה תפקוד סיר האוויר הזה, אני מחמם את סיר האוויר במים ברז חם (בערך 48 מעלות) ואז מילאתי אותו במים רותחים, הכנסתי את מכלול צינור התקע וביצעה את הטמפ דרך החור וסגר את המכסה . זה קרא 96 מעלות. אחרי 11 שעות עם סיר האוויר בחדר של 18 מעלות, פתחתי את המכסה והכנסתי את המדחום והנה והנה הוא קרא 75.4 מעלות, שאבתי כוס מים והיה חם מכדי לשתות. הייתי צריך ללגום את זה. סיר האוויר הזה יכול באמת לשמור על מים חמים. מנוף המשאבה עשוי מתכת ולא מפלסטיק. יש לו פעולת משאבה חלקה וקלה. אתה רק צריך ללחוץ למטה בתנועה איטית וקלה. אם תדחפו למטה מהר מדי המים יתפזרו ויתיזו על סיר האוויר. משאבה מלאה אחת מוציאה 8 גרם, כוס מים מלאה. לסיר האוויר בסיס מסתובב 360 נפלא, כך שתוכלו להפוך אותו מבלי להרים אותו. קניתי את זה לאמא שלי בת 86 שלא יכולה לזוז כל כך טוב והיא אוהבת את זה.
עדכון ..... אחרי 20 1/2 שעות ועם מחצית המים שנשארו הבוקר, הטמפ של המים בתוך סיר האוויר היה 59 מעלות. זה לא היה חם אבל חם כששתית את זה. לא הבנתי מדוע ביקורות מסוימות אמרו שהמים לא חמים אחרי 2-4 שעות אז עשיתי בדיקה נוספת הבוקר. עשיתי אותו דבר כמו קודם ומילאתי אותו במים רותחים. סופת המים הייתה 95. הפעם השארתי את סיר האוויר בחוץ על הסיפון שלי והטמפ החיצוני היה 19 מעלות בשעה 8:30 בבוקר. כעבור 4 שעות בשעה 12:30 הטמפ 'החיצוני היה 4.4C, הטמפ של המים היה 86.6. עדיין מאוד HOT HOT HOT. לאחר 10 שעות, טמפ 'בחוץ ב -1 מעלות (ממוצע 10 שעות טמפ היה 30 מעלות), טמפ המים היה 74.4 (HOT HOT). לאחר 12 שעות טמפ המים היה 71 (עדיין HOT HOT). מים בגודל 71 מעלות לשנייה על עורכם נחשבים לנזוף. אם זה לא מוכיח שסיר האוויר שומר על מים חמים לפחות 12 שעות, אני מעז לכל מי שאמר שהוא לא שומר על מים לזלול כוס של 160 מעלות. אני צריך לפצח את התוח הפנימי של סיר האוויר שלהם או שהם לא מחממים אותו מראש. אתה צריך לפתוח את החלק התחתון כדי לראות אם הזכוכית החיצונית סדוקה ולא רק את הזכוכית הפנימית, מכיוון שאתה לא יכול לראות אותה על ידי התבוננות בתוך סיר האוויר.
עדכון ........ אחרי 23 שעות, שלוש השעות הראשונות ו -16 השעות האחרונות בטמפ 'תת-קפוא, טמפ המים היה 55. לא היה חם אבל היה חם מאוד. סיר האוויר הזה עשה מצוין בשמירה על מים חמים. בדיקה זו נעשתה עם מיכל מילוי של מים ולא נשאבו מים. אך כמו בכל סיר האוויר, כשאתה משאיר מים החוצה, הוא נעקר מהאוויר שבחוץ. כך שאם קר בחוץ זה יוריד את הטמפ 'בתוך סיר האוויר. אף סיר אוויר לא יישאר חם אם אוויר קר מעקר את המים החמים שנשאבים. זה חוק הפיזיקה. אבל סיר האוויר הזה מבודד היטב עם התוך הפנימי הזכוכית הכפולה ואקום שלו בשמירה על החום.
-------------------------------------------------
וא"כ זה נפלא באמת בשביל הקפה בבוקר השבת, ומי שלא צריך יותר מזה זה באמת מושלם (וגם עבור מטרנות חמות להמשך היום) אבל למי שרוצה גם כוס תה חם לאחה"צ זה פחות מומלץ (מה שקניתי לחבר שלי היה רותח מאד לאחר 24 שעות)