- הוסף לסימניות
מוזהר לי שיעשה הבן אדם חסד דווקא עם הציבור החרדימה מוזהר כ"כ?
יש עוד אזורים בארץ של סוג אנשים שאין להם הרבה כסף ואין שמה לידיעתי יש חסד
מוזהר לי שיעשה הבן אדם חסד דווקא עם הציבור החרדימה מוזהר כ"כ?
דבר ראשון "מוזר" ולא "מוזהר"מוזהר לי שיעשה הבן אדם חסד דווקא עם הציבור החרדי
יש עוד אזורים בארץ של סוג אנשים שאין להם הרבה כסף ואין שמה לידיעתי יש חסד
אולי גם רמי לוי אושר עד ושערי רווחה זה חסדמה פתאום סתם.
פשוט ישיר למהדרין לוקחים את המוצרים מיש חסד.
ויש חסד כשמה כן היא, פשוט חנות שכל מטרתה היא חסד.
דברי נכתבו כבדיחה...אולי גם רמי לוי אושר עד ושערי רווחה זה חסד
שם המחירים אפילו יותר זולים מיש חסד
לפעמים צריך להגידדברי נכתבו כבדיחה...
חשבתי שזה ברור...
רמי לוי, רק תיזהרי בהכשרים והירקות הם מהיתר מכירהתכלס
מישהו מכיר חנות כדוגמת "יש"
שיש לה משלוחים במודיעין עילית
אפילו לא ברשת
(אני גרה בקומה גבוהה...)
אף אחד לא הכריח אותם לקנות בשופרסל שנחשבת לחנות יקרה, יכלו לקנות ברמי לוי או רשת זולה אחרת.תלחתהחילונים שנאלצים לשלם בכ- 25% יותר יקר על כל מוצר כדי לממן את ההוזלה לחרדים...
גם הוגשה תביעה ייצוגית על,ץך. מיליארד ₪!
כתבתי ואני מדגיש שוב,קטע קצת מוזר..
רק משתמשים חדשים בפורום מכירים ומרוצים מהמועדון הנזכר..
לא תייגתי אפאחד!כתבתי ואני מדגיש שוב,
השבוע זה הפעם הראשונה שהזמנתי אצלם, לאחר שראיתי פרסומת באחד העלונים.
והכל היה מושלם.
דווקא עקבתי אחרי זה גם...קטע קצת מוזר..
רק משתמשים חדשים בפורום מכירים ומרוצים מהמועדון הנזכר..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים