- הוסף לסימניות
לא נכון אני הזמנתי פעמים ומאד נהנתי הגיע פיקסואני באמת חושדת שהכל זה רק פרסומת.
יכול להיות שיש בעיה במשלוחן הזה
פשוט לדבר איתם יש להם שרות לקוחות מצוין
לא נכון אני הזמנתי פעמים ומאד נהנתי הגיע פיקסואני באמת חושדת שהכל זה רק פרסומת.
מאוד מקווה שאת צודקתלא נכון אני הזמנתי פעמים ומאד נהנתי הגיע פיקס
יכול להיות שיש בעיה במשלוחן הזה
פשוט לדבר איתם יש להם שרות לקוחות מצוין
נו נו..דווקא עקבתי אחרי זה גם...
היו כמה שהיו "משתמש מקצוען"
חה חה חהויש חסד כשמה כן היא, פשוט חנות שכל מטרתה היא חסד.
אני דיברתי איתואבל האם לא שמתי כספי על קרן הצבי??????????
מה זה בדיוק השובר הזה? בלת"קאני דיברתי איתו
מהמייל של השובר ניסית?
מאיר עקשטיין- 0527114968
מטפל בלקוחותמה זה בדיוק השובר הזה? בלת"ק
לא רציתי להצטרף לקבוצה
עקשטיין מטפל בלקוחות כללי או מי שמצטרף דרכו??
מה כולל השובר?מטפל בלקוחות
השובר מקבלים כל ראשון לחודש
נראה לי... זה מה שהבנתי
100 ש"ח לחודש במשך עשרה חודשיםמה כולל השובר?
יש התחייבות כלשהי מצד הלקוח או שזה פינוק ללקוח המתמיד?100 ש"ח לחודש במשך עשרה חודשים
עד כאן.......חחחחיש התחייבות כלשהי מצד הלקוח או שזה פינוק ללקוח המתמיד?
צריך לשלם 400 שקל כדי להיות חבר מועדון, כך כתוב באתר שלהם.יש התחייבות כלשהי מצד הלקוח או שזה פינוק ללקוח המתמיד?
האם דמי המשלוח מוחזרים במקרה של איחור משמעותי כמו בישיר למהדרין?הבטיחו פיצוי על האיחור וכמובן לא הגיע..
לא שקבלתי שקל החזר, גם לא על המשלוח.האם דמי המשלוח מוחזרים במקרה של איחור משמעותי כמו בישיר למהדרין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים