מידע שימושי תחליף למרגרינה, דחוף!

• פותח הנושא topo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני באמצע עוגה וחסר לי חצי מרגרינה.
מה אפשר לשים במקום? שמן?
תודה!

• הוסף לסימניות
באופן קבוע אני ממירה את המרגרינה בשמן בריא יותר וחסכוני יותר .רק בבצק פריך , פרורים מעל עוגה וקרם שוקולד צריך להקפיד על מרגרינה.

• הוסף לסימניות
זה לעוגת קרם.
זה לא יהפוך את הקרם לנוזלי מדי?
ומה הכמות?

• הוסף לסימניות
הבעיה בקרם שאם את רוצה שהוא יקריש ויתקשה אז רק מרגרינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chf;1004850:
באופן קבוע אני ממירה את המרגרינה בשמן בריא יותר וחסכוני יותר .רק בבצק פריך , פרורים מעל עוגה וקרם שוקולד צריך להקפיד על מרגרינה.
אה? בבצקים ההמרות עובדות יופי. (בבצק שמרים בכלל)

חבילת מרגרינה (200 ג') שווה כוס שמן.

• הוסף לסימניות
אמנם אני גם מהממירים, בקושי משתמשת במרגרינה, אבל לא משלה תצמי שזה בדיוק אותו דבר. המרגרינה נותנת אלסטיות שאין בשמן.

• הוסף לסימניות
בכל העוגות הבחושות ניתן להמיר ברסק תפוחים. יוצא מעולה ועוד יותר טעים ולא מפריע למרקם.
בכל שאר הבצקים ניתן שמן. לפעמים קשה יותר לרדד, אבל זה מצדיק לוותר על המרגרינה.

• הוסף לסימניות
לקרם אפשר להחליף בריץ' מוקצף, זה ממש טוב.

• הוסף לסימניות
הריץ' הוא רעל יותר גרוע מהמרגרינה.

• הוסף לסימניות
ריצ' ומרגרינה הן אחיות אוהבות או מקסימום בנות דודות ראשונות.

• הוסף לסימניות
בשורה טובה !
אפשר להשיג שמן קוקוס, והוא באופן טבעי כמו מרגרינה (בלי תהליך הקשה ובלי הרעל שלו).
מומלץ מאוד מאוד.

• הוסף לסימניות
שמן קוקוס הוא אחיו התאום של שמן דקלים - אסון בריאותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1005026:
שמן קוקוס הוא אחיו התאום של שמן דקלים - אסון בריאותי.

יש חולקים על זה, ובגדול.

• הוסף לסימניות
אדרבא, אשמח להיווכח שהם אינם מזיקים. גם לי טעימות הגלידות ועוגות הקצפת... מי החולק ומה ההוכחות?

• הוסף לסימניות
אני לא חקרתי את זה, רק שמעתי מאיש מפורסם בארה"ב שחקר את הענין, והכל בשמו.
בעיתונים רפואיים יש כבר היום הרבה מאמרים המפריכים את כל הטענה ששמן רווי גורמת למחלות לב (מלבד המרגרינה שהוא לכולי עלמא מזיק מאוד), והרבה מוכיחים להיפך שהוא בריא והכרחי. (רק לארץ שלנו עדיין לא הגיעו חדשות אלו). [ואותו דבר גם בנוגע לביצים וכולסטרול].
ובקשר לשמן קוקוס, יש אתר באנגלית coconutoil.com (אם פתוח אצלך, אצלי זה חסום) עם הרבה מידע על זה.
יש קו עם הרבה מידע באידיש (בנוסח אמריקה - עם הרבה מילים באנגלית) על נושאים אלו: 02-372-0717.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שג;1005044:
אני לא חקרתי את זה, רק שמעתי מאיש מפורסם בארה"ב שחקר את הענין, והכל בשמו.
בעיתונים רפואיים יש כבר היום הרבה מאמרים המפריכים את כל הטענה ששמן רווי גורמת למחלות לב (מלבד המרגרינה שהוא לכולי עלמא מזיק מאוד), והרבה מוכיחים להיפך שהוא בריא והכרחי. (רק לארץ שלנו עדיין לא הגיעו חדשות אלו). [ואותו דבר גם בנוגע לביצים וכולסטרול].
ובקשר לשמן קוקוס, יש אתר באנגלית coconutoil.com (אם פתוח אצלך, אצלי זה חסום) עם הרבה מידע על זה.
יש קו עם הרבה מידע באידיש (בנוסח אמריקה - עם הרבה מילים באנגלית) על נושאים אלו: 02-372-0717.
איזה איש מפורסם מישראל (קקטוס) טוען שהכל שטויות, והוא חקר את העניין והוכיח כי שמן מכונות הוא השמן הטוב ביותר, מכיוון שלא הוכח קשר בינו לבין מחלות לב
אפתח קו מידע באידיש, תנו לי רעיון למספר קליט..
השלב הבא: הצפת השוק בשמן מכונות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1004916:
אה? בבצקים ההמרות עובדות יופי. (בבצק שמרים בכלל)

חבילת מרגרינה (200 ג') שווה כוס שמן.

אני ממירה חבילת מרגרינה בחצי כוס שמן + רבע כוס מים.

• הוסף לסימניות
בקיצור, אם משהו טעים הוא לא בריא,
ואם משהו בריא הוא לא טעים(ואת תקפצו עלי ותגידו "למה? תפוח עץ זה תענוג עילאי. אני יודעת. ובכל זאת אין תחליף לעוגה עמוסה בחוסר בריאות)

ואם משהו גם בריא וגם טעים, תבדקו את ההכשר....
;);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1005077:
איזה איש מפורסם מישראל (קקטוס) טוען שהכל שטויות, והוא חקר את העניין והוכיח כי שמן מכונות הוא השמן הטוב ביותר, מכיוון שלא הוכח קשר בינו לבין מחלות לב
אפתח קו מידע באידיש, תנו לי רעיון למספר קליט..
השלב הבא: הצפת השוק בשמן מכונות :)
עזוב אותך, קקטוס, הם פשוט נהנים מזה. :cool:

האם אתה יכול לשער איזה עונג מזוקק זה לעצום עיניים בחלחלה, וללחוש בזעזוע עמוק: "מרגרינה מדולה? אבי האסונות האנושיים! שמן קופים? אם כל הטרגדיות! אבקת מרק דלעת? גורם מספר אחד לתמותה באדם ובבהמה!"

למה לקחת את התענוג הזה מאנשים טובים ותמימי דרך? שיהנו עד עמקי נפשם, עד מאה 120 מצידי. לבריאות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה