דרוש מידע תחליף לסמסונג יאנג, יש?

• הוסף לסימניות
ועדת הרבנים לא מייצרים / מאשרים מכשירים טובים
זה היה בטעות היאנג
אין סיכוי שיהיה שוב
הם מקבלים אחוזים על כל מכשיר והם לא יותרו על המנגנון ההשהיה שמכניסים היום בכל מכשיר שאחרי כמה חודשים הוא קורסזה
ועדת הרבנים לא מייצרים מכשירים ואחרי הבעיות שהיו עם היאנג והשיומי הם לא מאשרים אנדרואיד
הבעיה היא שזה השקעה גדולה לייצר פלאפון טוב ולכן אנשים לא עושים את זה

• הוסף לסימניות
חובה לציית לדברי הרבנים שטלפון הוא לדיבור בלבד
כי אם נתחכם ונעשה מה שאנחנו מבינים אז מחר נבין אחרת
חובה לציית לדברי הרבנים שהאינטרנט הותר רק בדיעבד ולצרכי פרנסה בלבד ולא למשהו אחר

• הוסף לסימניות
ועדת הרבנים לא מייצרים מכשירים ואחרי הבעיות שהיו עם היאנג והשיומי הם לא מאשרים אנדרואיד
לא ידוע לי על שום בעיה שהייתה עם יאנג עם חותמת של ועדת הרבנים

• הוסף לסימניות
ומה הם יעשו עם הדור 4?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על שום בעיה שהייתה עם יאנג עם חותמת של ועדת הרבנים
א. מי שרוצה יכול לקבל תמורת כמה שקלים חותמת גם על סמארטפון
ב. הבעיה היתה שאנשים השתמשו ביאנג פרוץ לגמרי וכולם חושבים שזה טלפון כשר כל הענין זה שכשרואים שיש למישהו טלפון פרוץ יהיה אפשר לדעת את זה

• הוסף לסימניות
א. מי שרוצה יכול לקבל תמורת כמה שקלים חותמת גם על סמארטפון
ב. הבעיה היתה שאנשים השתמשו ביאנג פרוץ לגמרי וכולם חושבים שזה טלפון כשר כל הענין זה שכשרואים שיש למישהו טלפון פרוץ יהיה אפשר לדעת את זה
א. איפה אפשר?
ב. אותה בעיה הייתה ב נוקיה C2 ועוד
זה כבר לא קשור לועדת הרבנים ולא קשור למי שרוצה לעשות את מה שמוטל עליו

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאין באמת מכשיר טוב שהוא גם כשר לגמרי.
כל הכשרים סינים דפוקים, שנהרסים תוך כמה ימים
וגם לא כ"כ ידידותיים לשימוש לדעתי, עם ממשק ענתיקה ולא נוח.
נפתחו בעניין הזה כ"כ הרבה אשכולות, ומאף אחד לא יצאה שום המלצה ברורה על מכשיר שבאמת שווה.
רק תלונות ;)

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאין באמת מכשיר טוב שהוא גם כשר לגמרי.
כל הכשרים סינים דפוקים, שנהרסים תוך כמה ימים
וגם לא כ"כ ידידותיים לשימוש לדעתי, עם ממשק ענתיקה ולא נוח.
נפתחו בעניין הזה כ"כ הרבה אשכולות, ומאף אחד לא יצאה שום המלצה ברורה על מכשיר שבאמת שווה.
רק תלונות ;)
אני משתמשת כבר יותר משנתיים ב K35, נהנית ממנו מאוד. המקשים קצת קשים (מתרגלים), הרטט לפעמים לא עובד (ביאנג אחרי תקופה הפסיק לעבוד לי הרטט). אבל הקליטה יותר טובה, הדיבורית, השמע, והרמקול יותר טובים מהיאנג. ביאנג מה שמוצלח זה כל מה שמעבר פתקים, תזכורות, חיפושים וכו'.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כבר יותר משנתיים ב K35, נהנית ממנו מאוד. המקשים קצת קשים (מתרגלים), הרטט לפעמים לא עובד (ביאנג אחרי תקופה הפסיק לעבוד לי הרטט). אבל הקליטה יותר טובה, הדיבורית, השמע, והרמקול יותר טובים מהיאנג. ביאנג מה שמוצלח זה כל מה שמעבר פתקים, תזכורות, חיפושים וכו'.
כן, אני מכירה את K35.
לאף אחד שהכרתי הוא לא החזיק יותר כמה חודשים
והממשק שלו נוראי.
אולי השמע שלו חזק. זה המעלה היחידה שמצאתי בו.
אבל אם את מרוצה - מאחלת לך שתמשיכי.....
ונכון, זה באמת מוסיף המון הפתקים, השעון מעורר, החיפוש והכל
אבל למה אי אפשר לייצר פלאפון כזה כשר????
זה הרי לא בעייתי...........
אני בטוחה שברגע שיהיה כזה מכשיר אנשים יעברו אליו גם מיאנג ומשיאומי.
להרבה אנשים לא באמת דחוף העניין של הנגן מצלמה וכו' (לא מדברת על כל מה שמעבר) , אלא מכשיר טוב ונוח.
אבל אין סיכוי שזה יקרה.
וחבל

• הוסף לסימניות
אולי שיאומי, שהמצלמה שלו כן שווה משו
המצלמה של היאנג זה חתיכת קשקוש....
בקושי אפשר להבין מה צילמו ;)
אף אחד לא קונה יאנג בשביל זה.
ונגן - נכון, אבל גם בהרבה כשרים יש נגן,
ואני לא חושבת שהפלאפון נהיה יותר כשר אם אפשר להגיע לנגן רק דרך ההקלטות או משו דומה.

• תודה
Reactions: כ.
  • הוסף לסימניות
מה לא ברור, יש מישו שחולק שהטלפונים הכשרים אורגינל הם לא נוחים, והחדשים שיצאו חייהם כקליפת השום ומתקלקלים עוד לפני שאתה משתמש בהם, היאנג הוא מכשיר מעולה, יש לי אותו ואין לי שום אפשרות לאינטרנט לא ווי פי לא מייל ואפילו לא רדיו, מה כן: הוא נורא איכותי ומאוד נוח יש לו נגן ומשו כזה שסוג של מצלם (כמו בכול C 2 ) אבל אני לא מותר עליו בגלל הנוחות המדהימה של הלוחות שנה שלו כולל אפשרות חיפוש, אני לא מבין למה לא עושים את זה בכשרים, אם היה היתי קונה חד משמעית כשר אורגינל, מה הבעיה באפשרות חיפוש בלוח שנה, כל התורים לטיפת חלב קניות למכולת ועוד ועוד שלי שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה