בלינצ'עס שמעצבים כשקיש לנו מחר אירוע משפחתי, בתכנון הייתי אמורה להכין או לקנות פסטטים (קונכיות) מבצק עלים.
אבל אין להשגה מאחרי פסח.
אני חייבת רעיון להגשה חגיגית של הכבד.
אשמח מאד לרעיונות יפים להגשה, ואם יש תמונה אז זה יהיה נחמד!
מחכה מאד לתגובות!
תודה ובשמחות!
אין עלי סיגר מאחרי פסח וגם לא פילו.קעריות מעלי סיגר קל ומהמם
זה מקסים אבל אני חיפשתי ועוד לא מצאתי מאחרי פסחקעריות מעלי סיגר קל ומהמם
אפשר למלא בפירה/פירה בטטה/ירקות מקפצים וכד'מדובר על רוטב פטריות עם כבדים ולא על כבד קצוץ.
איך מצלחתים?על מצע של וופל בלגי אפוי היטב
עשינו כמה פעמים וזה ממש מוצלח.
אני עושה עם מצקת וזה ממש קל ומהיר.קעריות מעלי סיגר קל ומהמם
יש כמה שיטות:
לטגן בשמן עמוק עלה סיגר ולהניח באמצע העלה קופסת שימורים ריקה (אולי צריך לטבול קודם) בזמן הטיגון לצורת קערית או מצקת ממש עגולה . אני מכינה יומיים קודם שמה בארגז על נייר סופג יוטפת ושומרת בצד נשמר מעולה
אפשר גם לאפות בתנור בתוך שרוול עוגה מאלומניום... פחות מוצלח
את יכולה לאפות בבית קעריות מבצק ספידי (4111)יש לנו מחר אירוע משפחתי, בתכנון הייתי אמורה להכין או לקנות פסטטים (קונכיות) מבצק עלים.
אבל אין להשגה מאחרי פסח.
אני חייבת רעיון להגשה חגיגית של הכבד.
אשמח מאד לרעיונות יפים להגשה, ואם יש תמונה אז זה יהיה נחמד!
מחכה מאד לתגובות!
תודה ובשמחות!
את יכולה לשמן קעריות מאפינס מאלומיניום! מבחוץ, כשהן הפוכותיש לי מתכון לבצק מלוח מהמם!
רק שליצור קעריות מבצק או כל צורה שאפשר למלא זה קצת מורכב.
אלא אם כן יש לכן אפשרות להדריך אותי איך לעשות את זה.
נכוןאת יכולה לשמן קעריות מאפינס מאלומיניום! מבחוץ, כשהן הפוכות
לשים על הקערית את הבצק ואח"כ לחלץ. יקח יותר זמן כי תופס מקום בתנור.
אבל אפוי גם יותר בריא ממטוגן.
לא מקבל טעם של נייר מהכוס?עושים בלינצ'ס, מעבירים לתנור כשמרכז הבלינצ'ס על כוס ח"פ לשתייה חמה, לאפייה ממש קצרה יוצא מדהים.
הבלינצ'ס מתקשה ובמרכז נוצרת גומה יפה. כעין כובע סומבררו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים