דרוש מידע תחליף לרדיד אלומיניום (נייר כסף)

• הוסף לסימניות
היי,
בגלל המידע הסותר וה"לא סגור על עצמו" שמציף את הרשת לגבי הנזקים שיש במגע של מזון חם עם מוצרי אלומיניום, התחלתי להשתמש בנייר אפייה על גבי התבניות החד-פעמיות בזמן האפייה בתנור.
אך טרם מצאתי תחליף ראוי לשמו לנייר הכסף האהוב שלנו...
מישהו יכול להמליץ על תחליף? (ופליז, לא: "שימי נייר אפייה גם מתחת לנייר הכסף"... מסורבל לי מידי :( )

תודה!

• הוסף לסימניות
תבניות רב פעמיות
אני אישית משתמשת בתבניות זכוכית - אם מיד אחרי האפיה משרים אותן במים לזמן מה - הן מתוקות מאד בקלות! וגם יפה להגיש איתן לשולחן....

• הוסף לסימניות
ויש להן מכסה שמתאים לאפייה?

• הוסף לסימניות
לא רוצה להציק
אך שמעתי שגם נייר אפיה הוא לא אי אי אי...
לא יודעת מה החומר הבעייתי אבל גם לא בריאותי

• הוסף לסימניות
צודקת!
מצאתי עכשיו:
ואת נייר האלומיניום הפופולארי, כדאי ואף חשוב להחליף בנייר אפייה חום (נייר האפייה הלבן עבר תהליך כימי כדי שישנה צבעו מחום ללבן ולכן הוא פחות מומלץ).
https://naturetali.com/the-cooking-prop-that-poisens-us/

• הוסף לסימניות
האמת שאני לא יודעת מה מבחינה בריאותית. אבל החלפתי לאחרונה לשקיות צליה. אני פורסת את השקית מעל התבנית. לעוף ודג זה פתרון, לדעתי, מוצלח אבל גם פה יהיו את אלו שיגידו שהן לא אוהבות/ לא יוצא כמו וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה