גם אני שנים חיפשתי כזה שעון, ולאחר חיפושים רבים הגעתי אל השעון הזה, של חברת KOSHER.
שעון מעורר מקסים, יש בו אפשרות ל 10 זמני צלצול, כשכל אחד אפשר להגדירו שיפעל ביום אחר!
יש תצוגה בעברית על המסך של ימי השבוע, אפשרות נודניק, ועוד. מגיע עם הוראות מצורפות בעברית.
בונוס מיוחד שיש בשעון, שיש לו כמין מגן ללחצנים - לשבת - שלא ילחץ בטעות.
בקיצור השעון המעורר המושלם מבחינתי, וכאמור מהווה תחליף לפלאפון.
רק חיסרון אחד, הצלצול שלו לא מאוד חזק, אם כי מבחינתי זו מעלה, אבל לאלה שצריכים צלצול חזק זה לא מתאים.
השעון נקנה במרכז השעונים והאלקטרוניקה בגאולה ירושלים - (לא מרכז האלקטרוניקה שברחוב הישיבה !)
יש למישהו רעיון לשעון מעורר שיקפיץ אותי מהמיטה. אפילו טרקטור לא מעיר אותי(מנסיון)
אני מדבר על טרקטור אם שירים!!!!רטט או מנגינה?
100 ש"ח, למי שמבין - זה עדיין שווה!מה המחיר שלו והאם זה מחזיק מעמד אצלך
תודה מראש
על איזה אתה ממליץ מהשלוש??????????
תראה את השעונים האלה אין מצב שאתה לא קם
יש לי אחד מהם עם חוט שמניחים מתחת לכרית השכנים מתלוננים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים