תודה!!!האתר הזה משמש כתחליף נח לדף הבית של גוגל, עם אופצייה להוספת אתרים, להשמעת מוזיקה מהרדיו ישר מדף הבית, ולקריאת חדשות ישר מדף הבית. נסו את זה!
כך זה נראה אצלי:
צפה בקובץ המצורף 2074596
שימו לב שבדף אתרים נוסף בסרגל מצב עריכה, שם תוכלו להוסיף ולשנות את שבא לכם.
כמובן שכל שיפור / תיקון / באג, אשמח לשמוע ולשנות!תודה!!!
מדהים.כמובן שכל שיפור / תיקון / באג, אשמח לשמוע ולשנות!
עולם אחר (לדעתי) במקום להשתמש בסימניות, זה הדף בית הראשי ואפשר להפעיל משם מוזיקה, לקרוא חדשות, ולהיכנס ישר לאתרים..מה המטרה?
מה רע בדף הבית של גוגל?
מלא אנשים ביקשו! באמת האתר שלך מגניב! אגב, אנחנו גם מתכתבים במייל, שלחתי לך עכשיו הודעה. אבל יש באג, לא ניתן כ"כ להפעיל כלום מהאתר שלך בהטמעה.זה אתר שלך?
תודה ששמת את האתר שלי
בקטגוריית מוזיקה!!היכל הנגינה
היכל הנגינה - עולם של מוזיקה יהודית. אלפי שירים מחכים רק לכם. מוזיקה חסידית \ מוזיקה מזרחית \ מוזיקה עכשווית עם כל הזמרים החרדים המוביליםwww.hngn.co.il
יש כפתור ייעודי בסרגל בצד ימין למטה 'רקע'אצלי זה בלי רקע
זה לא כ"כ אפשרי, כל עוד האתרים הנ"ל לא יאפשרו לי, וכן רדיו חסום בנטפרי, אז פשוט הטמעתי את האתר.(נגיד בחדשות: מבזקים מהגזרה. ומוזיקה רק כפתור הפעלה לסוגי הרדיו השונים בלי כל 'החצי אתר שלהם שם')
תודההעולם אחר (לדעתי) במקום להשתמש בסימניות, זה הדף בית הראשי ואפשר להפעיל משם מוזיקה, לקרוא חדשות, ולהיכנס ישר לאתרים..
אישית ממש אהבתי
בהחלט! כדי לעשות שזה יהיה בכניסה ראשונה לגוגל, צריך להגדיר זאת כאן: chrome://settings/onStartup (להעתיק ולהדביק בכרטיסייה חדשה) וכדי להגדיר את זה בפתיחת כרטיסייה חדשה יש להתקין את התוסף הזה: תוסף לכרטיסייה חדשהזה מדהיםם רק שאלה קטנה- יש אפשרות שאם נגיד אני רוצה להכנס במקום גוגל יישר לזה?
זה אפשרי עיין https://דף-הבית.קום/זה לא כ"כ אפשרי, כל עוד האתרים הנ"ל לא יאפשרו לי, וכן רדיו חסום בנטפרי, אז פשוט הטמעתי את האתר.
זה מאד מסובך. אבל לדעתי יותר נח שיש את כל האתר.זה אפשרי עיין https://דף-הבית.קום/
מח.. (אולי גם מח מלאכותי...)@*# אליפות. באילו טכנולוגיות?
זה כמו קובץ, הנתונים שאתה מכניס נשמרים נטו על המחשב שלך, ולא בשום מקום נוסף. זה לא מחובר לשרת.אבטחת מידע?
מי חשוף לכל החיפושים שלי וכו'
ואיך זה מאובטח
ממש יפה ומושקע תודה רבה.כמובן שכל שיפור / תיקון / באג, אשמח לשמוע ולשנות!
אני לא יודע לגבי כל המסוננים באתרוג או רק לי, בחדשות אחד יש לי את JDN השני חסום לי.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים