נכתב ע"י הגפן;1414834:אם הכוונה לסוכרלוז, בטעמו הוא יחסית בסדר, אבל לגבי בריאותו, תמיד חשבתי שהוא בריא, עד שנתקלתי במאמר זה:
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1414870:הכי בריא לאכול אבנים - אין בהם סוכר ואין מלח, אין מרגרינה ואין מונסודיום גלוטומט...
פתחתם פה תיבת פנדורה.
מה הכי בריא? תלוי מי מזמין את המחקר.
אם המזמין הוא יצרן הסוכר הלבן, אז תוצאות המחקר יהיו ששום תחליף אינו בריא וכן להפך.
כל דבר צריך להיות במידה. אני חושבת שאף אחד לא אוכל ארבע כוסות של סוכרלוז ביום (זה בערך הכמות שעלולה להזיק לכם...)
הסוכר משמין ולא בריא לחולי סוכרת, הספלנדה לא מתוק, לדיאטיפ יש טעם לוואי.... תמשיכו לבד.
כל אחד ימתיק את הקפה שלו במה שהכי נח/טעים/מתאים לכיס שלו ושלום על ישראל.
זו דעתי, אתם רשאים לחלוק עליה.
ולסיום - זעליג וזלדה יושבים בגן עדן ונהנים מזו השכינה, מאוכל משובח, מאויר מדהים, עצים פורחים - - - גן עדן.
אומר זעליג לזלדה: את רואה, אם לא הקמח המלא שלך והסוכר החום ועשבי התיבול, כבר יכולנו להנות כאן עשר שנים.
תהיו בריאים
חני
נכתב ע"י גפ"ן;1414873:הכתבה מחרידה.
נראה לי שאם עד היום דחיתי את השימוש בתחליפי סוכר מכל מיני תרוצים וסיבות טפשיות, היום אני דוחה אחת ולתמיד בל"נ את השימוש, ופשוט ממשיכה לשתות קפה עם חצי כפית סוכר, עדיף אולי סוכר חום או קני סוכר (יש לך כתבה גם עליהם?)
נכתב ע"י הגפן;1414957:סטיביה ללא טעם לואי מישהו מכיר?
אז למה הוא נקרא מתוק פי 200 מסוכר?נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1415046:אני מכירה סטיביה ללא טעם כלל.
פשוט צריך לשים חצי בקבוק כדי להרגיש מעט מתיקות בקפה.
חני
נכתב ע"י הגפן;1415049:אז למה הוא נקרא מתוק פי 200 מסוכר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים