תחנות תדלוק בגז הכי זולות

• הוסף לסימניות
מי שיודע ויכול לשתף
כרגע פה בטבריה הכי זול זה 2.75 לליטר
לעומת זאת בבית דגן זה 2.19
ובTEN בגבעת שמואל גם
אולי אתם יכולים לעזור
בכל אופן אני נמצאת הרבה גם בירושלים אז אשמח לכל מידע
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מי שיודע ויכול לשתף
כרגע פה בטבריה הכי זול זה 2.75 לליטר
לעומת זאת בבית דגן זה 2.19
ובTEN בגבעת שמואל גם
אולי אתם יכולים לעזור
בכל אופן אני נמצאת הרבה גם בירושלים אז אשמח לכל מידע
תודה רבה
בירושלים יש 2 תחנות
בגבעת זאב יותר זול
אפשר להשיג שם גם כרטיס הנחה
הכי זול במרכז בטן גבעת שמואל
או בראשלצ נחלת יהודה
או בבית דגן
שימו לב שבית דגן מחלל שבת

• הוסף לסימניות
המוסכניק שלנו טוען ששווה לשלם יותר, ולתדלק רק בדור אלון. הוא אומר שהגז שלהם יותר איכותי, ושל אחרים עלול להרוס את המערכת.
אם לא הולכים דווקא על דור אלון- אפשר להזמין מדלק כרטיס דלקן (חינם) שנותן הנחה משמעותית על הגז בתחנות של דלק.

• הוסף לסימניות
המוסכניק שלנו טוען ששווה לשלם יותר, ולתדלק רק בדור אלון. הוא אומר שהגז שלהם יותר איכותי, ושל אחרים עלול להרוס את המערכת.
אם לא הולכים דווקא על דור אלון- אפשר להזמין מדלק כרטיס דלקן (חינם) שנותן הנחה משמעותית על הגז בתחנות של דלק.
מי המוסכניק?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להזמין?

• הוסף לסימניות
טיוטה קאמרי 2008 255 אלף ק"מ על גז חסכוני ומפנק, איפה אפשר לפרסם לקהל היעד שמכיר את הגז?
אני חייב למכור עקב מעבר לחו"ל.
אפשר בפרטי או בג'ימייל lamdan.yadan
תודה

• הוסף לסימניות
הייתי אצל נענע גז ולא התרשמתי ממנו כמקצוען
ובדלקן של דלק זה רק 10 אגו' הנחה עד כמה שזכור לי

• הוסף לסימניות
וכן יש הנחה במיקה בישפרו סנטר במודיעין מקבלים כרטיס אצל מנהל התחנה הוא נמצא בשעות הבוקר המאוחרות

• הוסף לסימניות
ובדלקן של דלק זה רק 10 אגו' הנחה עד כמה שזכור לי
בזמנו ההנחה על בנזין היתה לא משמעותית, אבל ההנחה על גז היתה 40 אגורות
מאז הכרטיס גם ככה כבר לא עובד, אז אין לי מושג מה ההנחה כיום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה