תחפושות לפורים תחפושות בבני ברק

• הוסף לסימניות
מה יהיה?
כבר הייתי במכירה של סופר שיין
ובמכירה של "מתחפשים ברמה" בסערט ויז'ניץ
ובמכירה בישמח משה
בעזרה ואחוה
ובקינדר טויס
בקניון איילון
ובמקס סטוק

והתחפושת עוד לא נמצאה...
המטרה: תחפושת מתוקה לתינוק מתוק בן חצי שנה (אין משהו מוגדר)

ושאלתי:
האם יש עוד מקום בבני ברק
שלא הייתי בו (מתוך הרשימה.)
ואולי אמצא שם את מבוקשי??

אשמח לכל מידע
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה יהיה?
כבר הייתי במכירה של סופר שיין
ובמכירה של "מתחפשים ברמה" בסערט ויז'ניץ
ובמכירה בישמח משה
בעזרה ואחוה
ובקינדר טויס
בקניון איילון
ובמקס סטוק

והתחפושת עוד לא נמצאה...
המטרה: תחפושת מתוקה לתינוק מתוק בן חצי שנה (אין משהו מוגדר)

ושאלתי:
האם יש עוד מקום בבני ברק
שלא הייתי בו (מתוך הרשימה.)
ואולי אמצא שם את מבוקשי??

אשמח לכל מידע
תודה
יש ב"כרטרס" תחפושות מתוקות ממש ב-79 ש"ח , אפשר למצוא גם באתר שלהם בישראל וגם בחנויות H&O שיש להם סחורה של כרטרס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות
@mitria4567 תודה
מצאתי באי המטמון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה