תחפושות בגן

• הוסף לסימניות
בגן של ביתי התחפשו לדיילות

מאאאאאוד חמוד

קשרו להן בצואר צעיף מאלבד
וביד מגש עם מעדן, ופל, למניה עטופה בנייר כסף וסכו"ם חד פעמי ארוז עם מלח פלפל וסוכר

אולי בהמשך אעלה תמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamy;955987:
הגעתי לקחת את הבן שלי ביום ראשון מהגן ולאכזבתי הוא חיכה עם שאר הילדים כשלראשם כובע ליצן מבריסטול וצבע אדום בלחיים.
זהו!!!!
לטענת הגננת הם קיבלו הוראה מהמפקחת לא לחפש את הילדים.
מענין אם יש עוד גנים כאלה או שאנחנו היחידים.

ממה את מאוכזבת? מה, הבן שלך לא היה מספיק מאושר? נראה לך שהילדים והילדות בגנים עם גננת לחוצה שהתחפושת תרשים משהו משהו - מבסוטים יותר? ספק גדול - גדול - גדול -

• הוסף לסימניות
בגן חובה חיפשו את הבנות לאם פי שלוש:
מאל בד קשרו להם על הראש כאין מטפחת
בחזה הצמידו צילום של המכשיר+3 תינוקות.
לדעתי הבנות לא הבינו את העוקץ...

• הוסף לסימניות
תינוקת:
סינר מאלבד שהבנות קישטו עם טוליפ
סרט לבד ורוד בראש
מוצץ גדול עשוי מבלון ודיסק
ובקבוק קטן עם דגני בוקר
חמוד. הבת שלי היתה שיא המרוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלימלך וולו;956063:
בגן חובה חיפשו את הבנות לאם פי שלוש:
מאל בד קשרו להם על הראש כאין מטפחת
בחזה הצמידו צילום של המכשיר+3 תינוקות.
לדעתי הבנות לא הבינו את העוקץ...

מה השאלה? הגננת ובדת קשה בשביל הרושם על האימהות ממש לא בשביל הילדות.
וזה מה שהגננת השיגה פשששששש אחד ארוך מכל האימהות פה אחד

• הוסף לסימניות
אחת לבלון
והשניה לסבתא: שכמיה מאלבד, מטפחת מאלבד משובץ עם קשירה מקדימה, שעון מוזהב כשרשרת מושחל בחוט, ותיק קטן עם טופים בשקיק ותמונה שלה עם כיתוב כשהייתי צעירה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;956067:
תינוקת:
סינר מאלבד שהבנות קישטו עם טוליפ
סרט לבד ורוד בראש
מוצץ גדול עשוי מבלון ודיסק
ובקבוק קטן עם דגני בוקר
חמוד. הבת שלי היתה שיא המרוצה.
אצלנו חיפשו לבובות. (בובה בן בובה בת)
שמו להם איזה סינר כזה עם פפיון גדול ועליו תלו מחזיק מפתחות מוצץ.
שאותי הלחיץ ברמות כי הם שמו את זה בפה וזה לא היה משהו ענק לא קטן אבל מפחיד במיוחד שבן השנתיים רצה ללכת לישון עם זה :(
כובע עשו מחצי סלסלה של ירקות קישטו אותה וחיברו צמות צהובות שקלעו אותן משקיות גופיה זה היה נראה מהמם!

ות'אמת אותי לא מרשים כל הדברים הללו אני מרחמת על הגננות שעבדו כ"כ קשה בשביל שניה לדעתי מיותר.
שאני באה והילד נקי מסודר ונראה שהיה לו טוב זה מספיק לי.

• הוסף לסימניות
רחמנות על הגננות של הדור הזה...

• הוסף לסימניות
את הבן חיפשו בחיידר ל״מצוה קינדער״
טלית קטן מאלבד בז׳ עם 2 פסים בכל צד שחורים מטפט
וכובע שחור מהמם.

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן שנתיים, חזר עם תחפושת מושקעת של סנדלר, כובע קסקט מעור יפיפה, וסינר מעור עם רצועות ועליו צוירו פטיש מסמרים ואביזרים לסנדלר, והיה כיתוב על הסינר: ר' יוחנן הסנדלר........
על הפנים ציירה הגננת לכולם משקפים מתוקות על קצה האף, שפם וזקן.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות.
[דני, חופש כי אנחנו בוונצואלה ויש להם עכשיו את "הקרנבל"]

• הוסף לסימניות
הנה הדיילת שלי

אני נהניתי מאוד מהתחפושת

מצד אחד בלי הרבה השקעה ובלי להשתגע
מצד שני גם קיבלו משהו לאכול - שזה מאוד משמח את הילדות...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 65.6 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;955997:
נער הייתי גם זקנתי.
חצי חצי-
(בדרך כלל הגננת הזו משקיעה מאוד אך השנה כבר אמרתי, שקיבלו הוראה לא להשקיע...)
אם זה נקרא לא משקיעה, אז מה יוצא כשהיא משקיעה, היא סופר משקיענית....
ודרך אגב בני במכינה בת''ת התחפש לחסיד:
על הראש קסקט מבריסטול [נראה לי דופלקס] שחור [כמו של ילדי חסידות בעלז] ואליו מחוברות פיאות דקיקות שחורות.
וטלית קטן מעל בד קרם ועליו מהודקים 2 רצועות דקיקות מעל בד שחור מקדימה, וציציות מחוט צמר לבן מהודק בערך באמצעו בכל כנף בציצית.
לא מי יודע מה מעוצב, העיקר הילד חזר עם חיוך זורח מאוזן לאוזן.

• הוסף לסימניות
לדבורים, חמוד מאד.
התבקשו לבוא בבגדים שחורים, מלפנים היה 'גוף' הדבורה מבריסטול מוצמד,
מאחור הולבשו כנפיים עם כתפיות מגומי, ועל הראש כתר בריסטול שחור עם פרצוף של דבורה ושני מחושים של מנקי מקטרות,
באמת שאין לי מושג איך הן מוצאות זמן וכוח להכל - ועוד מחייכות ומחבקות ונואמות סיפורים בדרמטיות עד הרגע האחרון!!!
השני - לליצן, וביום השני של ר"ח גם כל הדבורים היו ליצנים.

ראיתי גן שלם של בנות לידינו שהתחפשו לכלות, מעין חצאית ושאל מאלבד לבן,
כתר פלסטיק ושפתון, והן היו נרגשות רציניות ומאושרות עד אימה.

ועוד מהרחוב - דובדבן שבקצפת, אמהות, חלות של שבת, התחפושת של רובינפלד (אופים), בון בון ועוד...

• הוסף לסימניות
אצלנו גם היה מושקע מאד הדובדבן שבקצפת כבוע מצלחת קרטון צבועה באדום עם עלה ירוק וחצאית מתנפחת לבנה מאלבד ושכמיה אדומה מתוקה.(ביקשו לבוא עם חולצה אדומה/לבנה) כל ילד קיבל צלוחית קצפת עם דובדבן... :)
אין תמונות כי המצלמה מקולקלת..
הקטן לגמד (אהם.. של חג המולד... קצת צורם למי שמכיר) אבל מתוק ומושקע בטירוף כובע ממש במידה שלו מלבד (אולי זה קנוי?) וחצאית אדומה עם גומי מאל בד ווסט מתוק עם פונפונים.

בגן של הבת שלי כנראה קיבלו הוראה לא להשקע :) ביום השני קיבלו כתר עם סמיילי, על החולצה כתפיות עם 2 סמיילים גדולים מאחורה ומקדימה (עבודת הצביעה בצהוב שמורה לבנות וגם הכתר מעשה ידיהן) והילדות מאושרות, לא נראה שחסר להן תחפושת כלשהיא.

שנים קודמות-
השפן הקטן ששכח לסגור הדלת והצטנן- מתוק מאד! בובה מתוקה ומושקעת, תות בננה מקדימה תות מאחורה בננה...ועל הכובע האדום תות ובננה חמודים קטנים (תלת מימדיים)
אם יהיה ביקוש אני אחפש את התמונות משנים קודמות

• הוסף לסימניות
יש ביקוש לתמונות...
אני גננת שנה ראשונה ומאד מתענינת בכל מה שקשור ל"השקעות..."
תודה על העזרה.

• הוסף לסימניות
הבן שלי התחפש לתפוז חמוד.
אבל גיסתי סיפרה שהבן שלה בן כמעט שלוש בגן פרטי התחפש למאפין שוקולד.
שכמיה חומה ארוכה, מעל שכמיה נוספת לבנה בצורת נזילות של קרם, ועל הראש קסקט אדום עם נקודות לבנות. ביד היתה עוגת מאפין שוקולד עם ציפוי שוקולד וסוכריות. מדהים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;956745:
הבן שלי התחפש לתפוז חמוד.
גם הבן שלי, דוקא זה היה חמוד, ונתנו לו ביד כוס קטנה עם מיץ תפוזים סחוט ומעל המכסה הדביקו חצי כדור קלקר מכוסה במדבקות כתומות ובאמצע עלה. כמו כן נתנו לו סוכריה על מקל כך שהוא גם היה דביק כמו תפוז אמיתי :)

• הוסף לסימניות
קלמנטינה

הגננת ביקשה להלביש את הילדה חום-חום.
וזאת התוצאה.

קבצים מצורפים

• 3 תחרות.jpg
    KB 229.6 · צפיות: 61

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת