תחפושות - דמויות מספרים

• הוסף לסימניות
ושוב חוזר על עצמו הסרט
מתחפשים לפי נושא- דמויות מספרים
בכיתה ה'
מחפשת רעיונות מענינים, יפים ולא קשים לביצוע
ואם יש למשהו משהו מוכן להשאיל, מה טוב...

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אחינית שלי ג'ינג'ית התחפשה לבילבי

ואפשר לסבתא של אפרים מהשיר..

• הוסף לסימניות
אולי גם לנו תצמח ישועה מהאשכול הזה.
כיתה ה'. גם דמויות מספרים.

חשבנו סבתא שמחה וירד כי האחות הגדולה [16] עיקמה ת'אף.
ביליבי לא מתאים- צריך ספר חרדי.

נראה אתכם יצירתיות.
לגדולה היה נושא דמויות מספרים בכיתה ז' ויחד עם חברה התחפשה לציפורה וזמירה מהזיכרון האחרון. היה מדהים!

• הוסף לסימניות
יסכה משיקופיצקי
שפירנצא מ(אייך קוראים לו?!) של אלי וגולד עם איסר

• הוסף לסימניות
זה כנראה ה-נושא השנה.
כי גם אצל ביתי בכיתה ו' הנושא הוא דמויות מספרים.
נשמח להברקות :)

• הוסף לסימניות
אם גריזלדה (זה ספר?!). אז אולי מנוחיאלה עם פתק ענק שכתוב בו שהיא אחרה שלא באשמתה!

• הוסף לסימניות
רוצות להתחפש לנהג שלנו חברמן? אני תורמת ספר במתנה...

• הוסף לסימניות
הכי יפה שראיתי היתה סבתא שמחה. (גם אחיינית שלי וגם פה בפרוג העלתה אחת הצלמות משהו מהמם)
עוד שמויות ציוריות - דינה די, שתי בנות יכולות להיות - צביאלי, דדי גמדי (הבת שלי קבלה פעם בגן וזה היה מאד חמוד), סמי ון גולד (מ"שני גלגלי עזר) או איש התשבצים מ"רחוב הברוש שישים ושלוש" שאינני זוכרת כרע את שמו.

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
יש לכם תמונה של התחפושת לסבתא שמחה?

האמת שהיא מאוד רצתה נאן, אבל איך אני מבצעת את זה?

• הוסף לסימניות
רעיונות דחווווףףףף,\
גם אצלינו זה הנושא ....

• הוסף לסימניות
בכיתה גבוהה יותר שמעתי על משהי שהתחפשה לX מספר חשבון...

• הוסף לסימניות
שלנו היה את זה בכיתה התחפשנו 4 בנות למשפחת שיקופיצקי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עצובית;2447820:
יש לכם תמונה של התחפושת לסבתא שמחה?

האמת שהיא מאוד רצתה נאן, אבל איך אני מבצעת את זה?

מיד עלה לי נאן.
דמות חמודה כזאת...
מגפונים חום, תלתלים שחורים קצרים (טבעי, או פיאה.) כמה נמשים, שמלה כמו בציור על הכריכה, וכו'. (האמת- כבר עברו כמה וכמה שנים מאז שחרשתי מידי לילה את הספר הזה. ועוד יותר שנים עברו- מאז שאבד לו הכריכה של זה... ככה שאני כבר ממש בקושי זוכרת איך היא היתה נראית. אבל העיקרון הוא אחד- כל האקססוריז- דומה לציור בכריכה...)
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה