- הוסף לסימניות
יש לכם אפשרות לשלוח פרטים-טל' בהודעה פרטית שנתאם? אנחנו בגאולה.בשמואל הנביא
יש לכם אפשרות לשלוח פרטים-טל' בהודעה פרטית שנתאם? אנחנו בגאולה.בשמואל הנביא
יש לי להשאלהאשמח לתחפושת לתינוקת בת 8 חודשים
איןלי הודעות פרטיותיש לכם אפשרות לשלוח פרטים-טל' בהודעה פרטית שנתאם? אנחנו בגאולה.
יש לי סרפןמחפשת תחפושת כלה במצב טוב בבני ברק, מידה 4-5, אפשר גם בתשלום סמלי.
לי יש זר וטול.מחפשת תחפושת כלה במצב טוב בבני ברק, מידה 4-5, אפשר גם בתשלום סמלי.
האמת שגיליתי שהשמלה שלי במצב פחות גרוע משזכרתי... אז אולי אתקן אותה. הזר שיש לי הוא פרחים אדומים, והפרינססה החליטה שלא נאה לה. איזה צבע הזר שלך?לי יש זר וטול.
השמלה הוכתמה.
חושבת שאסתדר עם השמלה שיש לי מהגדולות, גיליתי שהיא עדיין במצב שמיש, רק צריכה קצת תיקונים והחלפת קישוטים.יש לי סרפן
פנוי להשאלה אם תרצי.
יכול להיות שלא מגיע ממש עד הרצפה
זר לבן מאד יפההאמת שגיליתי שהשמלה שלי במצב פחות גרוע משזכרתי... אז אולי אתקן אותה. הזר שיש לי הוא פרחים אדומים, והפרינססה החליטה שלא נאה לה. איזה צבע הזר שלך?
מאיפה את?זר לבן מאד יפה
שיכון ה.מאיפה את?
אשאל את הנסיכה על העדשה האם היא רוצה להתחפש לכלה, או שמא היא חפצה באחת התחפושות האחרות שיש לנו בארגז.שיכון ה.
mirim.prog @ ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: סימי ר., אני הבת של המלך ו-הללו3 //