תחפושות לפורים באליאקספרס

• הוסף לסימניות
למי יש קישור?

תודה!

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה עולות שם תחפושות שאתם מוכנים לקנות חתול בשק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתיג;1477493:
כמה עולות שם תחפושות שאתם מוכנים לקנות חתול בשק?
להמר על 8-12$ ביג דיל
מקסימום מעלים לפרוג ומוכרים. :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1477459:
אני הזמנתי את זה בצבע לבן לשמלת כלה
http://www.aliexpress.com/item/2014...l-Big-bow-girl-wedding-flower/1898293594.html

הגיע, זה נורא מתוק אבל זה אורך רגיל ולא מקסי
מה עדיף לי להזמין מידה גדולה יותר ולהצר או להאריך את זאת?

וגם אחת מאלה: http://www.aliexpress.com/item/1pie...n-costume-Free-shipping-girls/2042896978.html

מאד זול אבל אני עדין ממתינה.

לגבי התחפושת השניה שעדיין לא הגיעה:
סליחה על הבורות, אבל מי הדמות הזאת? היא מכונה " אנה" , אפשר להתחפש אליה בלי בעיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדנה;1477542:
לגבי התחפושת השניה שעדיין לא הגיעה:
סליחה על הבורות, אבל מי הדמות הזאת? היא מכונה " אנה" , אפשר להתחפש אליה בלי בעיות?
זו דמות של דיסני, לא נראה לי בעייתי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת שמלה יפה לתחפושת מלכה יש למישהי המלצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה