תחפושות לפורים תחפושות לפורים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בנרות רעיונות לתחפושת עבור בני בן השנה וחצי השנה אני חייבת להיות מאורגנת מראש עם כל התחפושתת משלוחי מנות וכו

כל התחפושות כמו צייר צבאי נסיך וכו מתאימים יותר למשפחה עם כמה ילדים

ולכן החלטתי לערוך הגרלה על 100 ש"ח בהעברה בנקאית לכל הרעיוניסטים

אז איך זה עובד?
תנו לי רעיונות לתחפושת עבור תינוק בגיל שנה וחצי
ואולי אתם תזכו...

אז קדימה...

יש לכם רעיון + תמונה - נכנסתם פעמיים!!

• הוסף לסימניות
אננס מקרטרס או מאליאקספרס והמשלוח מנות עם מיץ אננס עוגת אננס ואננס גדול אמיתי לסבתות שימורי אננס קינוח עם אננס וכו
תחפושת אננס-קישור קרטרס
תחפושת אננס אליאקספרס-קישור נוסף
באותו רעיון תחפושת תות עם משלוח מנות תותים או תות בננה
תחפושת תות אליאקספרס-קישור
תחפושת תות נוסף-קישור לכל מיני פירות
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אסטרונאוט
מוכר גלידה
סבא אליעזר והגזר

• הוסף לסימניות
במבה אוסם
קולאז (1).jpg

• הוסף לסימניות
חברה שלי עשתה רעיון ממש חמוד לפני כמה שנים: זהבה ושלושת הדובים- אבא אמא ותינוק דובים, סינר ומגפיים פרווה וקשת דובי לאמא מג'ינה, אבא- שלייקס, נעלי בית פרוותיות וקשת דובי ותינוק תחפושת של דובי, זהבה בתוך המשלוח מנות, בירה כי באנגלית זה BEER, ג'לים דובי, עוגיות זהבה ,דבש ומקלות גריסיני בתוך סלסלה של הדובים שהלכו ליער....

קבצים מצורפים

• IMG_8334.JPG
    IMG_8334.JPG
    1.9 MB · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
כשבני הבכור היה בדיוק בגיל הזה בפורים
הוא התחפש לצוללן
זה היה חליפת צלילה-סוג של בגד ים שלם, ציוד לרגליים, ושנורקל שהכנו לבד והתחבר למוצץ.. אם רלוונטי אפרט יותר.
אין לי כרגע תמונה.
זה תמונות מהרשת-
1737528293019.png
1737528325548.png

משלוח מנות- יש בחנויות של חד פעמי קופסאות בצורת סירה, אפשר למלא במים מינרלים, טונה, וכד', או סלומון שלם להורים למשל..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה את צריכה להבטיח תשלום? אנשים אוהבים לעזור פה בשמחה...
בכל מקרה, ילד אחד בעיניי הכי קל:)

• הוסף לסימניות
אני הייתי מחפשת בן בן שנה וחצי לחיה, לפרי או לבת,
אבל אם את רוצה בדווקא רעיון מקורי ממש אז אולי תעשי משהו שקשור לשם שלו?

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה