תחפושות לפורים תחפושות לפורים

• הוסף לסימניות
רעיון משפחתי, שראיתי בתחרות תחפושות:
האמא התחפשה לפרה
האבא התחפש למשה רבנו
והתינוק בן שנה- ל"פרת משה רבנו" (חיפושית)

ועוד רעיון משפחתי גזעי שהסתובב כאן ומתאים :
משפחת קלפים: "מלך" מלכה" והתינוק הוא ה"נסיך"
(מאלי אקספרס)

• הוסף לסימניות
פינגווין מתוק ומנופח מקטיפה
אני מוכרת או משכירה את זה זה בדיוק לגיל שנה וחצי
פינגווין.JPG

• הוסף לסימניות
יש לי תחפושת קוף מתוקה לגיל שנה
ותחפושת אריות לגילאי חודשיים ושנתיים

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד להשראה/ תמונות של תחפושת בובה
משהו מושקע - כמו בובת בד מהחנות (עם שיער צמר)
או שיש למישהי למכור- ילדה בת 3

• הוסף לסימניות
בלת"ק
פסיכולוג -כי כולם משוגעים עלי
לא גמרו להשתגע כל מי שראה
המשלוח מנות היה קופסאות של 'תרופות' עם שוקלודים
והברכה הייתה 'דיאגנוזה רפואית' שמסבירה איך אתם משתגעים ומאבדים שפיות כשרואים אותי...
מי שרוצה תמונה מוזמנת לפנות באישי

• הוסף לסימניות
היי
תודה לכל העונות כאן באשכול
לא הייתי כאן פעילה כמה ימים עקב שפעת שתקפה אותי (כן כן אותה השפעת שתופסת עכשיו חצי מדינה שה' ירחם..)
אז ברוך השם חזרתי לעצמי

הרעיונות שהעלתם כאן מדהימים
בכל אופן ממשיכה לחכות למשהו שאוציא לפועל העז"ה
אתם מהממות תמשיכו להפציץ רעיונות!!

נ.ב. למי ששאלה
ההגרלה תיערך בין כל המגיבות
התחפושת המפציצה ביותר תזכה בכך שהבן שלי יתחפש לזה;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה