מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@אורבלי
מצאתי משהו אני לא בטוח לגבי ההתאמה, רוב התמונות חסומות לי, אם יש כאן מישהו שיכול לומר מה רואים בתמונות הראשונות זה יעזור מאוד
גלידה
באלי

• הוסף לסימניות
@אורבלי
מצאתי משהו אני לא בטוח לגבי ההתאמה, רוב התמונות חסומות לי, אם יש כאן מישהו שיכול לומר מה רואים בתמונות הראשונות זה יעזור מאוד
גלידה
באלי

התחפושת לאישה, ממש תודה על החיפוש והנכונות לעזור.
גם ע"י @מילכה123 במייל.
תבורכו!
אבל עדיין לא מצאתי גביע גלידה לתינוק... ואני יודעת בווודאות שזה קיים, השאלה רק איפה---
אשמח אם למישו יש קצה חוט

• הוסף לסימניות
התחפושת לאישה, ממש תודה על החיפוש והנכונות לעזור.
גם ע"י @מילכה123 במייל.
תבורכו!
אבל עדיין לא מצאתי גביע גלידה לתינוק... ואני יודעת בווודאות שזה קיים, השאלה רק איפה---
אשמח אם למישו יש קצה חוט

אולי זה יעזור לך....

כאן יש בגדים לתינוקות עם גלידה שיכולים להיות כתחפושת

• הוסף לסימניות

יפה! רבים מהקישורים שהעלו הקודמים נמצאים פה.
תודה לכולם.
אני אזמין את הכובע ש @אמא של אפרת העלתה ואתפור חולצה ומכנס בדיגום של גביע גלידה.

יאללה, לעבודה ולמלאכה-----
פורים שמח :p:);)

• הוסף לסימניות
יפה! רבים מהקישורים שהעלו הקודמים נמצאים פה.
תודה לכולם.
אני אזמין את הכובע ש @אמא של אפרת העלתה ואתפור חולצה ומכנס בדיגום של גביע גלידה.

יאללה, לעבודה ולמלאכה-----
פורים שמח :p:);)
אשמח לתמונה.
זה גם הכיוון שלי.
רק שאני עוד לא אוחזת בפורים.............

• הוסף לסימניות
שנה שעברה הזמנתי בחשוון וקיבלתי את המשלוח בסוף שבט!
כך שזה ממש הזמן...

• הוסף לסימניות
למי שמעוניין לקנות תחפושות.

יש הנחות של הבלאק פריידי, ובנוסף, כדאי להוסיף את זה לעגלה ולקבל מטבעות!

מי שמעוניין לקבל קאשבק על הקניות שלו יכול להירשם לקאשדו
אשמח אם תרשמו דרכי בקישור הבא: https://cashdo.co.il/?ref=uaBFNS

• הוסף לסימניות
מחפשת תחפושת של שמלת כלה ארוכה עם שרוול
שיראה מרשים ואיכותי במחיר זול לילדה בת 5.

• הוסף לסימניות
מחפשת תחפושת של שמלת כלה ארוכה עם שרוול
שיראה מרשים ואיכותי במחיר זול לילדה בת 5.
בדקתם כאן?
בשתיהם יש

שמלות לתחפושת כלה
באלי
כאן יש גם יפים בצבע לבן
שמלות לתחפושת כלה 2
באלי
זה למשל
Girl-Dress-Party-Birthday-Wedding-Princess-Toddler-Baby-Girls-Christmas-Clothes-Children-Kids-Girl-Dresses.jpg_640x640.jpg

• הוסף לסימניות
מחפשת שמלה מתנפחת, עם חצאית כסופה. ועדיף שהחולצה תהיה לבנה.
לתחפושת של פמוט-נר שבת.
במידה של ילדה בת 4-5

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה