מידע שימושי תחפושות לפורים!

מצב
הנושא נעול.
יש לי שלעפראק ושטריימל של "שבת טאטע" לגיל 3-4 בערך, אולי יתאים גם לבן השנתיים וחצי....
(הבת שלי בת שנתיים וחצי גבוהה עם ראש קצת גדול וזה מתאים לה)
אם את רוצה ,אני יכולה להשכיר או למכור, אני מבני ברק
כמה עולה לקנות כזה סט בחנות?
מה זה מכיל?
תודה

להשכרה תחפושת מושלמת של כבשה
מחברה אמריקאית הכי טובה שיש
לגיל שנה וחצי בערך להתקשר 0504141237
תחפושת.JPG

יש למשהי להשכיר/למכור תחפושת כלה לילדה בת 4?
כולל כל האביזרים
בירושלים

למי יש המלצה על קישורים טובים------
-לנסיכה / בובת חרסינה / כפריה לילדה בת 6 גבוהה.
-לנסיך מידה 2-3.
-תחפושת מתוקה ונוחה לתינוקת בת חצי שנה.
תודה!!!

אולי יש לכם מידע או קישורים לאוברול / חולצה
בהדפס של סוכר לתינוק בן חצי שנה?

מחפשת רעיון, את הגדולים אני מחפשת לאיחוד הצלה ואת הבת לאחות,
למה לחפש את בת ה- 4? משהו על אותו רעיון, אבל מתוק!

מחפשת לקנות או לשכור 2 בובות חרסינה לילדה בת 10 ובת 7 או 2 הולנדיות

מחפשת לקנות או לשכור מוכרת גלידה לילדה בת 8

להשכרה תחפושת מושקעת של נסיכה לילדה בת 4

למי יש המלצה על קישורים טובים------
-לנסיכה / בובת חרסינה / כפריה לילדה בת 6 גבוהה.
-לנסיך מידה 2-3.
-תחפושת מתוקה ונוחה לתינוקת בת חצי שנה.
תודה!!!
כפריה
בובת חרסינה ונסיך
www.iloveali.co.il/בובת-החרסינה-שלי
עוד נסיך
תינוקות סגנון קרטרס
יש למישהי להשכיר שמלת כלה /לתת קישור לילדה בת 6
שמלת כלה
www.iloveali.co.il/ברינה-ובצהלה-בואי-כלה
(אני לקחתי את השמלה האמצעית, הטול הימני, הקישוט האחרון ברשימת הקישוטים, ובפרחים הרכבתי מכמה סוגים, יצא סוף...)

אני מחפשת נסיכה לילדה בת 6 ונסיך לילד בן שנתיים
אשמח מאד לעזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה