עזרה תחפושות לפורים

• הוסף לסימניות
וואו תקשיבי את מבריקה....
אולי יש לך רעיון למשלוח מנות?
אני מחפשת את הילדים השנה כל אחד למוכר אחר.... כאוות נפשם....
איזה מוכרים אנסה לעזור לך...
תנסי לחפש משהו שקשור לכל מוכר .
לדגמא מוכרת פרחים אולי איזה עציץ קטן מהמשתלה לצרף למשלוח ...

• הוסף לסימניות
אני רוצה להתארגן השנה מוקדם לפורים
מחפשת רעיון לתחפושת ל3 בנות
השראה , תמונות ,רעיונות וכ"ו....
תודה מראש!
גם לי יש 3 בנות
והגדולה רצתה נסיכה ובינונית מלכה והשלישית....
בסוף החלטנו על בית המלוכה בתור נושא משפחתי

הרעיון הוא שאפשר להוסיף מנקה/חדרן/ מלך/משרתים וכו...

• הוסף לסימניות
גם לי יש 3 בנות
והגדולה רצתה נסיכה ובינונית מלכה והשלישית....
בסוף החלטנו על בית המלוכה בתור נושא משפחתי

הרעיון הוא שאפשר להוסיף מנקה/חדרן/ מלך/משרתים וכו...
אהבתי!!
מצאת פתרון מקסים לשיגעון של שמלות נפוחות!!!

• הוסף לסימניות
היי
משכירה או מוכרת תחפושות תות ובננה לגילאי 2.5 וחצי שנה.
אפשר ליצור איתי קשר במייל RP058321 שטרודל GMAIL.COM או 0583218818

קבצים מצורפים

• Inkedתחפושת תות בננה_LI.jpg
    Inkedתחפושת תות בננה_LI.jpg
    4.6 MB · צפיות: 38

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה