עזרה תחפושות לתאומים בני שנה

• הוסף לסימניות
הי, קופצת על האשכול...
כל האמהות לתאומים, אין לכן תחפושת לתאומים בן ובת בני שנה? ועוד יותר טוב, גם לגדולה, בת כמעט 3...
ממש דחוף לי.........
תודה רבה
LP0583240024 בגימייל...
יש לי מיני ומיקי לגיל הזה אם תרצי בכיף

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה
3 תחפושות של תותים מתוקים.
שתיים לגיל שנה
אחד לגיל שנתיים

• הוסף לסימניות
מחפשת חפושת לתאומים בני שנה בן ובת,
אם יש משהו גם לבן בגיל 2 ובת בגיל 4
brk23562 שטרודל
אשמח ממש

• הוסף לסימניות
יש לי להשכרה ב-60 ש"ח לזוג (2 חולצות +2 מכנסיים)
תחפושת "סוכר בכמות כפולה" בהדפס נצנצים יפהפה
אפשר לשדרג לחצאיות טוטו בצבע אדום ולהוסיף גם סרט לשיער (אצלי הם בן ובת)
אשמח לשמע איפה עשית את החולצות.

• הוסף לסימניות
יש לי להשכרה ב-60 ש"ח לזוג (2 חולצות +2 מכנסיים)
תחפושת "סוכר בכמות כפולה" בהדפס נצנצים יפהפה
אפשר לשדרג לחצאיות טוטו בצבע אדום ולהוסיף גם סרט לשיער (אצלי הם בן ובת)
הי , את משכירה את התחפושת גם השנה?
לאיזה גיל מדובר? ומאיפה את בארץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה