תחפושות מאליאקספרס

• הוסף לסימניות
תכל'ס מה שמשנה מיפנית לסינית זה התסרוקת על הראש, הרבה חותר מהבגד

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תחפושת לתינוקת בת 7/8 חודשים.
יש לכן משהו להציע? (אליאקספרס חסום ציפי-פתוח)

• הוסף לסימניות
כבר הגיע לך?
אם כן איך הגדלים?
האם זה שקוף באופן שמצריך משהו מתחת?
לא הגיע רק הזמנתי לפני כמה ימים

לעניות דעתי ברור שצריך משהו מתחת ... אם זה תינקות גרביון מספיק

• הוסף לסימניות
יש לכם קישור עם המלצות למיקי מאוס לבן גיל ארבע חמש?

• הוסף לסימניות
יש לכם קישור עם המלצות למיקי מאוס לבן גיל ארבע חמש?
אני העליתי תמונה של תאומים מיקי ומיני מאוס באשכול התחפושות תשע"ח, זה ממש פשוט, את המכנס האדום הזמנתי מנקסט ותפרתי מעל 2 אליפסות לבנות מגופיה ישנה, קניתי בגד גוף שחור (הוא היה עדיין עם טיטול) אבל את יכולה חולצה שחורה, שלייקס צהובים קניתי באחד הבזארים של התחפושות וכן הקשת עם האזניים, חוץ מזה גרביים צהובות ונעליים שחורות. הציעו לי בזמנו לשים את הגרביים מעל הנעליים שייראה יותר אמיתי, אבל לא הייתי מסוגלת שילכלך נוראות את הגרביים (גם אם לא אשתמש בהן שוב)

• תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
מחפשת תחפושת של שפית לגיל 9
אשמח אם יש למישהי המלצה (מניסיון) מאליאקספרס וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה