תחפושות של ילדים של פעם

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחפש את הילדים שלי
ילדה בת שנתים וחצי
וילד בן שנה ורבע
להפוך לבן ובת המעיירה של פעם
יש למישהי רעיון לבגדים
או אם להזמין מאיזה אתר להזמין

• הוסף לסימניות
אח שלי התחפש לפני כמה שנים לשואב מים תחפושת פשוטה ומהממת! אני יחפש תמונה ואעלה לך בעזרת ה'..
אה אבל הוא היה בן חמש... לא נראה לי מתאים לתינוק כזה דבר.

• הוסף לסימניות
לא הבנתם אני רוצה לחפש את הבן לבת ואת הבת לבן
שיהיו לבושים כמו פעם
היה פעם תמונה פה של ילד וילדה
ואני כרגע לא מוצאת אותה

• הוסף לסימניות
באתרי תחפושות בחו"ל תמצאי את מבוקשך.

• הוסף לסימניות
הי מה קורה פה עם ההתארגנות לפורים?
אתן מלחיצות אותי.
אני עדיין לא סגורה אפילו על התפריט של טו בשבט:confused:

• הוסף לסימניות
גמני רציתי לחפש את הבן שלי לבת, הכי פרקטי..
ובדיוק התפרסמה באחד האתרים ידיעה שאחד שאל את אחד מהגדולים, נראה לי את הרב שטיינמן שליט"א האם לחפש את בנו לבת, והוא ענה משהו שלא כדאי או לא ראוי, לא זוכרת מדויק.
מכיון שאני מתכננת שהבן שלי יהיה בע"ה גדול הדור הבא:) ואני לא רוצה כבר בקטנות ל'קלקל' אותו, נטשתי את התכנית שלי והוא התחפש לחיפושית..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1413769:
הי מה קורה פה עם ההתארגנות לפורים?
אתן מלחיצות אותי.
אני עדיין לא סגורה אפילו על התפריט של טו בשבט:confused:
ואני לא יודעת מה נאכל מחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה