דרוש מידע תחפושות של כלה ומלך

• הוסף לסימניות
מחפשת תחפושת של מלכה מלך
מכלה לגיל 4וחצי
למלך לגיל שנה וחצי -שנתיים

• הוסף לסימניות
יש לי למלך לגיל שנה וחצי +-, ומלכה גם לבערך 4-5.
מלך/נסיך - זה מכנס קטיפה כחול כהה, וגלימה דו צידית - צד אחד זהב וצד שני קטיפה כלחולה כמו המכנס.
מלכה קטיפה סגול חולצה וחצאית, וגלימה סגול וכסף דו צדדית.
הכל תפירה אישית.

המלך לא זוכרת שאי פעם נלבש (בפורים עצמו הוא צרח ברגע שהלבשתי לו אז הורדתי...).

(יש גם מלך לגיל 6 + )

אם מעניין תמונות באישי

• הוסף לסימניות
יש לי למלך לגיל שנה וחצי +-, ומלכה גם לבערך 4-5.
מלך/נסיך - זה מכנס קטיפה כחול כהה, וגלימה דו צידית - צד אחד זהב וצד שני קטיפה כלחולה כמו המכנס.
מלכה קטיפה סגול חולצה וחצאית, וגלימה סגול וכסף דו צדדית.
הכל תפירה אישית.

המלך לא זוכרת שאי פעם נלבש (בפורים עצמו הוא צרח ברגע שהלבשתי לו אז הורדתי...).

(יש גם מלך לגיל 6 + )

אם מעניין תמונות באישי

כרגע אני רואה ששלחת לי בעבר
אבל לא נראה לי

אשמח אם יש לעוד מישהי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היי האם רלוונטי? משאילה? משכירה? מוכרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה